USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Рівному викрили склад-магазин контрафактного алкоголю, який постачали на Волинь

16 Січня 2021 12:57
У Рівному податкова міліція Волині викрила підпільний склад-магазин фальсифікованого алкоголю відомих торгових марок вітчизняного виробництва.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДФС у Волинській області.

У рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні, за ознаками вчинення злочинів, передбачених ст. 204 та чт.199 КК України, здійснено комплекс заходів з метою встановлення шляхів надходження фальсифікованих алкогольних напоїв на територію Волинської області. В результаті чого, встановлено складське приміщення, яке перебувало в користуванні жительки Рівненщини та проведено санкціонований обшук. Вжитими заходами встановлено, що «підприємлива бізнесменка» налагодила незаконне зберігання з метою збуту та реалізацію фальсифікованого підакцизу без жодних дозвільних документів, всупереч Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напої, тютюнових виробів та пального».

Відтак, під час проведення обшуку правоохоронцями вилучено понад 1000 літрів спирту та близько 3500 пляшок фальсифікованої алкогольної продукції маркованої марками акцизного податку з явними ознаками підробки. За попередніми підрахунками, сума вилученого фальсифікованого підакцизу становить понад 650 тисяч гривень.

Також, в ході проведення слідчих дій вилучено готівкові кошти в сумі 172 тисячі гривень, отриманих від зазначеної незаконної діяльності.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії та вирішується питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
! Показати IP 16 Січня 2021 14:20
То який він контрафактний? Пойло це роблять ті ж самі заводи, що й легальне спиртне. Просто відпуск за нал, і необлікований.
Айболить до ! Показати IP 16 Січня 2021 21:35
Так свята продовжуються ....ще й морози....Водохреще на носі,....
Юра Показати IP 16 Січня 2021 15:15
Дуже хороший магазин!!!!!Я там неодноразово купував!!!!Шкода!!!!
Вермко Діма Показати IP 25 Жовтня 2023 16:48
Звоніть до Бабули Ігора він все порішає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus