USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Бомжі мало не спалили луцьку дев’ятиповерхівку

9 Листопада 2009 16:48
Безхатьки не тільки розпивали спиртні напої та курили у підвалі 9-поверхового будинку, але й розпалювали багаття, щоб погрітися. Таке легковажне поводження з вогнем і призвело до пожежі. Про це 9 листопада повідомляють «Волинські новини».
За інформацією сайту волинських рятувальників, близько опівночі 7-го листопада у підвалі дев’ятиповерхового житлового будинку, що на проспекті Соборності у Луцьку, трапилася пожежа. Мешканці відчули запах диму й забили на сполох.
Вже за чотири хвилини на місце події прибули бійці МНС. Увімкнувшись в апарати для захисту органів дихання, вони спустилися у задимлений підвал. Як з’ясувалося, там горіло сміття, виділяючи їдкий дим. Окрім того, вогонь пошкодив силовий кабель та ізоляцію теплотраси, тому знадобилося знеструмити увесь будинок. За півгодини рятувальникам вдалося локалізувати пожежу, а за п’ять хвилин її приборкали остаточно.
Потерпілих та жертв немає. Лихо трапилося внаслідок чиєїсь необережності з вогнем. До речі, мешканці будинку нарікають, що з настанням холодів у підвалі все частіше збиралися безпритульні особи. Відчинене приміщення стало для них надійним прихистком. Безхатьки не тільки розпивали спиртні напої та курили там, але й нерідко розпалювали багаття – грілися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Николай Показати IP 9 Листопада 2009 16:52
Ну им тоже хочется тепла и уюта:) очень интересно звучит заглавие новости, такое впечатление, что это хижина дяди Тома, а не крупнотонажная бетонная махина))
Николай Показати IP 9 Листопада 2009 17:02
Бомжи сожгли родную хату, разом нас багато, нас не подолати!! (навеяно минувшими годами))))
Николай Показати IP 9 Листопада 2009 17:07
Надпись на доске обьявлений при входе в подьезд:Уходя из дома - потуши костёр в подвале.(извините, под занавес рабочего дня плющит меня что то )))
Roma Показати IP 9 Листопада 2009 17:08
Треба підвали і горища тримати на замках.Це перш за все робота ЖЕКів забезпечувати нормальний стан будинку.Цікаво за що їм люди платять...
Юка Показати IP 9 Листопада 2009 17:25
якщо ЖЕКи не можуть справитися з замками, то що мешканці будинку не можуть скинутися по гривні? чи їм дешевше буде потім з наслідками пожежі боротися?
Юка Показати IP 9 Листопада 2009 17:28
А бомжам поталанило, майже на курорті побували - в теплі і затишку покайфували! добре, що все добре закінчилося
Николай Показати IP 9 Листопада 2009 17:31
to Юка: у вас рабочий день ещё не завершился, что вы так активно учавствуете в дискусии? :)
Юка Показати IP 9 Листопада 2009 19:20
До Николая: змушена констатувати факт: певний час я змушена працювати, грубо кажучи, цілодобово. але натяк зрозуміла, продовжимо з Вами у робочий ;)
Таня Показати IP 9 Листопада 2009 20:19
Зі спецпритулків такі особи чомусь швидко втікають, а от клопоту нормальним мешканцям завдають чимало. Це ще морозів немає, хай-но зима почнеться.
Юка Показати IP 9 Листопада 2009 22:05
До OrestN: Ви такі категоричні у своїх судженнях! А де ви бачили, щоб влада , в першу чергу, про людей дбала, а не про власні кишені!
seal Показати IP 9 Листопада 2009 22:37
МНСники приїхали вчасно - дякувати їм. Але виникає питання куди дивляться дільничні інспектори міліції. По-моєму це їх безпосередня робота. Адже попередити значно простіше, ніж потім шукати винних. Невже ніхто не знає, в яких саме підвалах збираються безхатченки. Не вірю. Хоча все можливо.
Олька Показати IP 10 Листопада 2009 08:29
От ви на безхатьків (прикольне слово)) напали, а, може, то і не вони? Може то дядько з 5 поверху вийшов пакурить на площадку, бичка швирнув і - гори, гори ясно! Або сусід сусіда спалити хотів, за то шо лампочки в підїзді повикручував. Або падружка кавалєру бувшому отомстити хотіла за то, шо кинув її. Дай, думає, спалю хату, все-одно на бомжів подумають )))))))))))
Николай Показати IP 10 Листопада 2009 10:15
to Олька :)интересный ход мысли:)) но вот как можна выйти на площадку и швырнуть бычок, чтобы устроить пожар в подвале многоэтажки, это уже из книг Стивена Кинга, по крайней мере это должня быть бутылка с коктейлем Молотова:)
OrestN Показати IP 10 Листопада 2009 10:45
до ЮКА: згідний, влада 18 років дурить виборців жирними обіцянками. Але ми з вами не бидло, і повинні уповноважити керувати країною не покидькам, зайдам і яничарам, а українським патріотам, іншого варіанта я на бачу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus