USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бойовики обстріляли місто Маріуполь - є загиблі і поранені

24 Січня 2015 12:12
В результаті обстрілу бойовиками Маріуполя, житлового сектору в районі вулиць Київська, Олімпійська, 1 травня, загинули 10 осіб.

Про це повідомив очільник облуправління МВС Донеччини В'ячеслав Аброськін, - інформує «Українська правда».

«Інформація уточнюється. Міліція міста піднята по тривозі. На місці працює слідчо-оперативна група міськуправління», - додав він.

Інформацію про загиблих внаслідок обстрілу також уточнили у батальйоні спецпризначення «Азов».

Як повідомляє 0629, обстріляний лівий берег міста.



Попадання снярядів зафіксовані на вул. Київській, між школами 5 та №69. Зі слів місцевих жителів, горять автомобілі, повибивало шибки у будинках.

Також очевидці повідомляють, що снаряд потрапив в район Київського ринку.

Згідно з повідомленням прес-служби АТО, у Маріуполі було пряме попадання "Градами" в район мікрорайону Східний. Інформація про руйнування і жертви уточнюється.



У бік Східного виїхало кілька машин швидкої допомоги.




Про обстріл Маріуполя написав у соцмережі і командир полку «Дніпро-1» Юрій Береза. «Щойно зв'язався з бійцями полку «Дніпро-1», які базуються у Маріуполі. Сьогодні, близько десятої години ранку, з системи залпового вогню «Град» було здійснено обстріл житлового



Як повідомили в ефірі 5 каналу, люди намагаються чимшвидше виїхати з районів, що обстрілюються, але за їх даними, транспорт переповнений, а таксі викликати неможливо.

У Facebook батальйон спецпризначення АЗОВ повідомив: "9:34 Обстріляний Маріуполь. Обстріл вівся з РСЗВ "Град" (можливо "Ураган")".

Згідно з даними батальйону, в зону ураження потрапили житлові квартали, приватний сектор та ринок в Ордженкідзівському районі міста.





Фото з Facebook Андрія Кулика
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus