USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Брутальні образи з матюками: у Луцьку школярці погрожувала родичка однокласниці

18 Січня 2018 15:02
Із погрозами фізичною розправою та жахливою лайкою з боку, ймовірно, працівниці правоохоронних органів на адресу своєї дитини зіштовхнулася сім’я з Луцька після того, коли школярки посварилися. Батьки стверджують - від почутого дитина проходить психологічну реабілітацію, тож мають намір добиватися справедливості в усіх відомствах, і навіть готові позиватися до суду.

Як звичайна дитяча суперечка переросла в гучний скандал з залученням юристів, йдеться у сюжеті телеканалу "Аверс".

Шквал погроз, підкріплених добірною лайкою, - так по телефону намагалася виховати 12-річну школярку Анастасію працівник поліції за те, що та конфліктувала з її племінницею. Батьки Анастасії розповідають - компанія підлітків зібралася в кафе на день народження, по дорозі на мобільний Насті пролунав дзвінок з номеру, з якого зазвичай телефонувала дівчинка, з якою нещодавно посварилися.

Перед тим, як підняти слухавку, Настя натиснула на кнопку запису. Жінка, яка представилась тіткою Ангеліни, нецензурними фразами почала погрожувати розправою 12-річній дівчинці, не добираючи слів.
Батьки дівчинки, яка почула у свою сторону стільки агресії, розповідають, що їхня дитина разом із подружками, які чули всю цю розмову, і справді йшли в торгово-розважальний центр. Телефон, з якого зазвичай дзвонила Ангеліна, справді належав її тітці, офіцеру поліції поліцейського відділку Ірині Синицькій.

Мама дівчинки розповідає, що майже відразу ж зателефонувала дільничній Ірині аби з нею роз’яснити ситуацію. Наступного дня вони разом із чоловіком особисто зустрілися у школі із тіткою та батьком Ангеліни.

І хоч цей запис тата Ангеліни розсмішив, батькам Насті, яка нині боїться йти до школи та повертатися додому сама, зовсім не до сміху. Зі слів мами, дівчинка після цього випадку відвідує психолога. Аби відновити справедливість, батьки звернулися до поліції.

Представники адміністрації школи, у якій навчаються дівчатка, на камеру говорити відмовляються навідріз, проте поза камерою розповідають, що маму Ангеліни у школі ніхто не бачив, і у житті дитини брала участь лише тітка Ірина Синицька. Більше того, один із керівників навчального закладу стверджує, що довгий час усі думали, що саме вона – мама Ангеліни.

Журналісти зателефонували офіцеру поліції і просили прокоментувати.

Працівниця поліції стверджує, що хамила неповнолітній не вона, а її рідна сестра, мама Ангеліни. Більше того, знайти номер телефону мами у школі, де навчається Ангеліна, не вдалося ні у батьків однокласників, ні у педагогів. Також ми намагалися поспілкуватися з офіцером поліції Іриною Синицькою на її робочому місці. Проте, навіть не з’ясувавши причину візиту, нас у прямому сенсі виштовхали.

Однак, в головному управлінні поліції кажуть, про ситуацію знають і навіть встигли вжити заходів. Інспектори ювенальної превенції провели бесіду з жінкою, про що повідомили батьків Анастасії.

Втім те, це стало несподіванкою для батьків Насті, якій, стверджує, ніхто не повідомив про будь-які санкції щодо телефонної шантажистки. Отож, справа ще не завершена – стверджують батьки, яких відверто лякає те, що у правоохоронних органах, завдання яких – захищати громадян, можуть працювати люди, які дозволяють собі таке спілкування, тим більше із дітьми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 62
От Показати IP 18 Січня 2018 15:18
тупі, не виховані поліщуки, у яких головне в житті пАнти, та хто кручЄ, і самі такі і дітей такими ж виховують, елементарного - ввічливості, толерантності, бажання йти на компроміс, взаємоповаги та розуміння нуль! Гидота яка!
1 Показати IP 18 Січня 2018 15:26
офіцер блін. прибиральниця параш вона при такій манері розмовляти. не з дитиною так треба поводитися, а в першу чергу з батьками говорити.
1 Показати IP 18 Січня 2018 15:31
але може приїхати наш корд, бо ж чоловік заступиться за жінку))))
11 Показати IP 18 Січня 2018 15:40
Небайдужим всерівно
Сталин Показати IP 18 Січня 2018 15:45
У них там свой бизнес.
Вася Показати IP 18 Січня 2018 16:10
Ду?еп висатачає і чим далі тим більше. В салоні брови підвела а рот закрити на замочок не може. І взагалі таким в поліції не працювати.
Мама Показати IP 18 Січня 2018 16:10
Який сором. Такі речі справді потрібно висвітлювати.
——- Показати IP 18 Січня 2018 16:11
Те чудо ... хоть би вибачилося перед дитиною, а не ламає комедію... і розказує басні Крилова!!! В ту дитячу версія... яку вона придумала...!!! може повірити тільки дурень ...або поліцейський...начальник!!!
Че до ——- Показати IP 19 Січня 2018 11:14
Придумувати дитячі версії розвитку подій і майстерно перекручувати факти, це - в них уже професійна традиція. Ви б бачили які перли вони пишуть у відписках.
До батьків рату Показати IP 18 Січня 2018 16:12
Якщо це дійсно так , заяву в прокуратуру.
Мама Показати IP 18 Січня 2018 16:22
Шановні батьки! Доведіть діло до кінця.Не можна залишати це без покарання.Хай віповідає за свої дії .А дочка молодець ,що запис зробила
До всіх все знаючих. Показати IP 18 Січня 2018 16:32
А чого ви такі всі розумні і круті все це не скажите людині при зустрічі,чи для її чоловіка,а шифруєтесь під вигаданими іменами.До кінця ситуація не відома,а ви вже язикі нагострили.
1 до До всіх все знаючих. Показати IP 18 Січня 2018 19:43
А шо чоловік курки в пагонах, який працює в корді може розумнішого сказати
Мама Показати IP 18 Січня 2018 16:40
О Господи - це така о?ца, тупа і психічно неврівноважена працює в міліції.Та її потрібно наказати і вигнати з поліції, ми не хочемо ,щоб нас такі охороняли.Вона п"яна чи обкурена була,просто страшна людина.Наказати обов"язково,щоб другим була наука.
Анонім Показати IP 18 Січня 2018 16:57
100 відсотків заяву в прокуратуру, надто багато нова поліція собі позволяє(гнати в шую таких треба з органів... А начальник ще й покриває),
До слова... до Анонім Показати IP 27 Листопада 2018 03:05
Та то не нова, то ще стара школа якраз таки. До того ж, сепаратюга рідкісна. Не знаю, чому її не торкнулася люстрація з її дописами в Інтернеті на сторінках соцмереж!
Мама Показати IP 18 Січня 2018 17:03
На жаль, такі ситуації - непоодинокі. Для багатьох батьків і їх дітей матюки та погрози - це норма спілкування. Доведіть цю справу до кінця!
Мыкола Показати IP 18 Січня 2018 17:04
Та лягава ще й ватна СЄПАРША
Вчителька Показати IP 18 Січня 2018 17:12
По перше в ціеї горе-міліціантки хоч якась відповідна освіта є? Бачила інтервю начальника, він теж не далекий. Гнати обох з органів, щоб не позорили пагон, люди і так їм не довіряють, а після їхніх перемовин взагалі... А звичайно в прокуратуру заяву, і це залишити так не можна! В цій ситуації найрозумніша Настя МОЛОДЕЦЬ!!! А кобила поліціантка!!!
вчитель Показати IP 18 Січня 2018 17:12
А хто на верхньому фото? Школярка чи "вонюча" ментовка?
ЗМІ Показати IP 18 Січня 2018 17:16
Вивіску на міській і обласній ментярні можна поміняти - міліцію на поліцію. І форму гарну пошити, але це те, що не міняє суті. А де візьмеш нових ментів? З Швеції чи з Австрії по Новій пошті не випишеш. Стара істина: за що б ми не взялись, виходить або КПРС, або автомат Калашнікова.
Оля Показати IP 18 Січня 2018 19:05
Цікаво яку б та малалетка дала б відповідь,якби не включила запис на телефоні.Неспроста тьотя так говорила з нею,значить достала вже.Це треба спочатку дітей виховувати,щоб так з ними потім нпрозмовляли.
Ххх Показати IP 18 Січня 2018 19:07
И правильно що поставила на мiсце! Якщо батьки не можуть пояснити своiй дитинi що таке добре а що погано... Але краще було б прийти до мами i сказати це все що сказали дiвчинцi...
Як сказати.... Показати IP 18 Січня 2018 19:25
Майже 10 років тому з моєю 15-річною дочкою сталася подібна ситуація. Тільки зворотня. Їй погрожували дівчата, теж підлітки. Призначили зустріч. Причиною були ревнощі, що не диво у такому віці. Щастя, що з дочкою у мене довірені стосунки, і дитина розповіла про свої проблеми. Тож на "стрілку" прийшла я, мама. І, повірте, слів не добирала. Після того усі заспокоїлись і конфлікт було вичерпано. Страшно подумати, що було б, якби дитина тоді зі мною не поділилася. Діти дуже жорстоке. Тому обом сторонам раджу докопатися до першопричини неприязні. Можливо, не дарма тітка телефонувала, бо диму без вогню не буває. Інколи такі методи себе виправдовують...На жаль. Як і нажаль, що вчителям байдуже до проблем дітей. Адже саме у школі видно хто є хто, і зрозуміла причина таких конфліктів між дітьми. Тому відкиньте юристів у сторону, і сядьте за стіл переговорів. Можливо, ваші дівчатка не такі вже і пухнасті, якими здаються. Згадайте, як звіряче підлітки-дівчата побили свою ровесницю. Поліціянтка, звісно, мала інші важелі впливу і могла в ситуації розібратися по-іншому.
Лучанка Оля Показати IP 18 Січня 2018 19:29
Люди, схаменіться! Хто Вам сказав що це правда? 12-літній дівчині сказали с****а і прям її до психіатра почали водити. Сходіть в 7-8 класи і послухайте як діти спілкуються чи вчителі з ними, і нікого нікуди не водять. А потім ВИ собі уявляєте, дитина перед тим як поговорити з подружкою по мобілці, включає диктофон(((((((((
свідомий Показати IP 18 Січня 2018 20:02
Не виправдовую вчинку мами Ангеліни. Але водночас, молюся Богу, щоб з цієїї дитини Анастасії вирисло щось путнє. Мама її чомусь не розповіла чому її дитина перевелась в 23 школу, і чому, примусово відвідує психолога вже близько року,а не після вказаного дзвінка як вона стверджує. І на своїх дванадцять років ця дівчина вже знає нецензурних слів більше ніж прозвучало на відео. Чому журналісти не захотіли висвітлити причину конфлікту, думку однокласників як теперішніх так і попередніх. Не висвітлили і спроби шантажу і вимагання коштів з мами Ангеліни. Адвокат так виважено і грамотно коментує ситуацію , а елементарно оскаржити висновки органів що проводили перевірку чомусь не зміг. З мами гроші вибити не вдалось от і взялись за тьотю але факти не на їхню користь от і побігли не до суду а на телебачення.
Оля Показати IP 18 Січня 2018 21:06
Краще б з дівчиною розібрались,а не на тьотю налетіли.Там по голосу чвти що вже та мала задовдала їх,видно та Настя щп та хуліганка,раз в 12років вже таке виробляє,що щ нею нормально говорити неможна.
Олександр до Оля Показати IP 18 Січня 2018 22:40
Ніхто не має права погрожувати, принижувати і ображати дитину.
+ до Олександр Показати IP 27 Листопада 2018 03:11
Як і дорослого!
ОГОГО Показати IP 18 Січня 2018 22:23
Ну і людішки зараз. Все ж починається з дорослих, батьків, тіток. Тут мова йшла як себе вела працівниця поліції, як було зазначено. Яка б дівчинка не була, її мама адекватна жінка всі ж чули розмову мами 12-річної Анастасії. Але тьотю захищати явно не треба, істерику і такий крик і такі вислови, ви що люди добрі ввачаєте, що таким тоном і словами треба виясняти будь-які відносини? Тоді не дивуйтесь з дітей, адже вони беруть приклад з батьків і тіток .
Женік Показати IP 18 Січня 2018 22:28
А де вчителі чому не прокоментують вчинки учениць? Вчителям зарплати добавляють а чи знають вони що відбувається з їхніми учиницями чому вчителі не розберуться і не прокоментують про таких дівчток? Чи що зараз за школи що за учні? В них тільки гулянки дні "ражденія" і все? А тьотя яка так кричала, явно перебрала. Хай так до своїх дітей і рідні кричать а не до чужих дітей, бо все розбирається нормальни шляхом всі ж ми під Богом .
057 Показати IP 18 Січня 2018 22:40
А чому мама насті не розповіла, що її ''дорогенька'' дитина не прижилася у 18 школі. Ця дитина жорстока і неадекватна, тому вже рік психолога відвідує
До мами Насті Показати IP 18 Січня 2018 22:45
Ви зараз виправдовуєте свою дитину, але через кілька років самі будете просити допомоги у поліції, бо замість того, щоб виховати свою доньку робите з нею саму невинність. Згодом агресія доньки піде на вашу сторону. Не поодинокі випадки з моєї практики як психолога
До всіх Показати IP 18 Січня 2018 22:48
А з чого ви взяли, що це тітка дівчинки, а не її мама? Я теж можу Папою Римським представитись
Катя Показати IP 18 Січня 2018 23:00
А чого вчителі мають розбиратися з тим, що було після уроків? Крім того, там не підвищення, а так, одна назва.
Катя Показати IP 18 Січня 2018 23:13
Продовжу. Вчителі в нас як невістка, кругом винні. А як вони можуть впливати на дітей і батьків? Якісь права мають? Женік і Як сказати, може ви знаєте? І ні, я не вчитель
Олександр Показати IP 18 Січня 2018 23:15
Ніхто не має права погрожувати, принижувати і ображати дитину.
Олександр Мордик Показати IP 18 Січня 2018 23:19
Перед тим як писати коментарій уявіть що Ви були на місці дитини.
Мама Насті. Показати IP 19 Січня 2018 09:57
Людочки !!!! До чого тут школа в якій Настя попередньо навчалася? Тут мова не про діток , а про поведінку і культуру наших працівників поліції!!! Про мою донечку ніхто з 18 гімназії поганого нічого не скаже!!!
Оля до Мама Насті. Показати IP 19 Січня 2018 12:37
Чула що та Настя прогулює школу, лазить по стройкам і в школі. діти недолюблюють Настю.Хай мама за дочкою доглядає,а не тітку обвиняє.Достала напевно іі вже,бо ображає племінницю.
свідомий до Мама Насті. Показати IP 19 Січня 2018 17:51
А ви мама бессовісні. Чому ви промовчали, що в листопаді на вашу дитину скаржились до ювінальної превенції, що психолога вона примусово відвідує вже близько року. Що прийшовши в нову школу вона вирішила "самоствердитись" не за рахунок навчання, а за рахунок таких дітей як Ангеліна. Будучи фізично розвинутішою, фактично на голову вищою, агресивною,хамовитою і без моральних обмежень вона з самого початку навчального року зробила життя цієї дівчинки фактично нестерпним. Через постійні образи й приниження, псування речей, одягу, фізичне насильство. Зі слів мами дівчинки, це вже перейшло всі межі і дитина просто відмовлялась відвідувати школу. Також запитайте Анастасію стільки разів вона нецензурно виражалась по телефону до Ангеліни та її мами. Мабуть для неї це теж один з способів самоствердження- спровокувати людину включити гучний звязок і з подругами насолоджуватись своєю "крутістю". Рекомендую батькам Ангеліни все ж, звернутись до суду, який повинен розставити всі крапки над "і".
Микола Показати IP 19 Січня 2018 10:37
Цікаво чи всі телефонні дзвінки ця дівчинка записує собі на телефон. Чи вона зразу так подумала, чужий номер запишу собі, потім на телебачення занесу. Чи не було це все заздалегідь сплановано!?
Не Показати IP 19 Січня 2018 12:32
знаю, хто там правий хто винний, все це в цілому огидно, але ті хто тут "дитинає" в одну сторону і не цікавиться що там в іншої сторони, то як побудете в ситуації , коли вашу дитину інші "дитини" заклюють, бо зараз "дитини" часто малолітні садюги з підстраховкою і "одобрямс" своїх батьків, то ви не тільки матюків таким "дитинам" нагнете, як доведуть, а ще й добре якщо стримаєтесь і по пиках не їх не луснете, щоб від вашої дитини відстали.
Карина Показати IP 19 Січня 2018 13:10
Бідна мама в Насті. Покриваючи брудні справи дитини, не розуміє, що через кілька років сама буде бігати в поліцію і просити захисту від своєї кровиночки.от тоді на телебачення не піде жалітись... бо стидно буде. це ж як треба довести маму однокласниці, щоб та так гнівно кричала на цю настю. Певно було за що.
Лєна Показати IP 19 Січня 2018 14:34
З яких пір появилась,,мама ,, однокласниці?? З тих пір що працівник поліції боїться втратити своє робоче місце!!!! Батьки Анастасії доведіть справу до кінця,я би на вашому місці теж так би поступила , таким не працювати !!!!!
Лєна Показати IP 19 Січня 2018 14:42
І ще , діти люблять хвалитися що їх мама,тьотя і т.д. ,працюють в органах ,тому поводять себе так що їм все позволено,а простих таких дітей як Анастасія можна ображати !??
Олександр Мордик Показати IP 19 Січня 2018 14:52
Скажіть будь ласка дозволилаб собі працівник поліції таке спілкування з дитиною впливової людини (депутат, суддя Верховного Суду)?
Я до Олександр Мордик Показати IP 19 Січня 2018 16:29
не знаю, як там працівник поліції, думаю, що працівники поліції такі ж батьки, як і люди інших професій і почуття та реакції в них в певних випадках аналогічні простим смертним, але от, припустімо, якби я особисто (не працівник поліції і близько) дізналась, що мою дитину не дай Бог принижують, ображають, погрожують, знущаються, що є практично у всіх школах, про що старанно замовчується( чи всі вже забули історію, як в елітній луцькій гімназії дитину за школою інші "дітки" заставили їсти недопалки і ледь не черевики їм цілувати, по всьому місту потім школярі обговорювали це між собою і основний меседж був "за неї не було кому заступитись") то я б повидирала баньки і перегризла горлянку без різниці чи депутат чи суддя верховного суду, і ще байдуже хто, і пофіг що там далі буде(((
Володимир Показати IP 19 Січня 2018 16:19
Якщо дитина записала дзвінок від цієї ... значить не перший раз вона погрожувала Анастасії
Володимир Показати IP 19 Січня 2018 16:51
Шановні , дитячі конфлікти потрібно вирішувати в школі при вчителях а не погрожувати, ображати , по телефону! В даній ситуації ми тут висловлюємо свої думки по відношенню тітки до дитини,а не скільки вона шкіл поміняла,і як вона відвідує школу це вдома хай займаються батьки! І не важливо хто погрожував чи працівник поліції, чи продавець , таких треба ставити на місце!
свідомий до Володимир Показати IP 19 Січня 2018 20:05
Пане Володимир, щоб вирішити будь який конфлікт, потрібно спершу визначити його першопричину, а не обговорювати наслідки. Щодо адекватності чи не адекватності мами Ангеліни, то пропоную вам, ознайомитись з працями сучасних провідних дитячих психологів, які рекомендують, звертатись до важких підлітків зрозумілою їм мовою, для налагодженя першого контакту і формування авторитету в очах підлітка. Так так, не дивуйтесь, просто в нього зараз сформована така система цінностей, і змінити її можна тільки поступово. Ввічливе зауваження тільки звучить красиво,але,нажаль, в такій ситуаціїї воно зовсім неефективне. В такого підлітка воно викличе максимум посмішку і сприйняття вас як слабака над яким в подальшому можна буде познущатись. Щоб зрозуміти, що зробило Настю саме таким важким підлітком, потрібно вивчити середовище, де вона зростає і формується як особистість.Мамо, можливо це ваші зясування стосунків з чоловіком в присутності дитини, десятки заяв в правоохоронні органи, маніпуляція дитиною під час і після вашого розлучення з чоловіком зробили її саме такою. Можливо,перш ніж залучати глядачів і і шукати причини ззовні, необхідно для пошуку істини звернути погляд всередину себе. Дитину слід вчити любові, а не озброювати її проти всього світу. Задумайтесь над цим щоб не стало запізно.
Олександр Мордик до свідомий Показати IP 19 Січня 2018 21:19
Свідомий Ви вірите в те що пишете?
Ната Показати IP 19 Січня 2018 16:59
В мене теж підростає донька, і знаєте що я вам скажу: "Треба вчити своїх дітей себе захищати, щоб такі як та Настя не лізли і не знущались. Світ став жорстоким, а діти зараз взагалі подуріли, я думаю що ця Настя вже допекла тітку, і якби не запис то б такими матами відповіла, що її бать були б в шоці.
Ванічка до Ната Показати IP 19 Січня 2018 18:14
І як так думаю
Bomba Показати IP 19 Січня 2018 20:43
І ця жінка офіцeр поліціі?! Ганьба всій систeмі. Полішучку задріпану, вигнати в шию за дeскридитацію...
Настасья Показати IP 19 Січня 2018 21:14
Шановні захисники "агресивної мами-тітки"! Перш,ніж писати психологічні статті про те, які зараз пішли діти,поставте себе чисвою дитину на місце малої. Всі дітьми були, всі сварились, всі бились, але ж є всьому межі дозволеного! Так звіритись до дитини, що в дорослих мужиків вуха в'януть від таої лайки, не дозволено нікому! Тим паче, що Настя Ангеліну не вдарила, не зламала їй ніс чи ще щось, за що можна було б дійсно наговорити такого. І то, цивілізовані люди, а ТИМ БІЛЬШЕ в ПОГОНАХ повинні вирішувати конфлікти на рівнідорослих освічених осіб, а не тупого бидла на районі. Навіть зеки ввічливіше розмовляють. Якщо ОФІЦЕР ПОЛІЦІЇ дозволяє собі ТАК розмовляти із ДИТИНОЮЮ, то страшно уявити, як вона говорить і що робить із підозрюванимиза закритими дверима. До того ж, скільки це повинно бути розуму в людини, щоб, аби не втратити посаду, підставити РІДНУ СЕСТРУ І МАТІР улюбленої племінниці. Тим паче, що у сюжеті чітко чути, що наобох телефонних записах вимова, голос ідентичні. Експертиза всерозставить по своїм місцям.
Таня Строцюк до Настасья Показати IP 20 Січня 2018 11:38
Та ви поцікавтеся що то є в тих погонах - п'янюга, брехлива злодюжка. А за що її там тримають і покривають дорослі зрозуміють, а дітки здогадаються. Поліція зараз в основному і складається з неосвічених тупобидлуватих істот. Покупували на конкурсах посади і тепер царюють нічого не роблячи. Хай рижков суне пузо розбиратися кого це він з такими самими наприймав боронити спокій лучан. а загалом треба цю гнилу структуру розганяти. Тут мова не про дитину а про те що вона бачить перед собою і чому навчиться - що сволота в погонах може творити самосуд, рот має гірше помийної ями і брехня за брехнею щоб уникнути відповідальності. Вигнати мусарку з тріском і тих хто її покриває. Граються у врадіївку - дограєтеся. Люди вже зовсім не ті!
Василь до Настасья Показати IP 20 Січня 2018 12:13
А тут дорогенька моя ніхто толком нічого не знає. По перше. Як вбачається з аудіо запису, там не все так просто. Не ставиться питання, що Настя била Ангеліну. Але чітко чути , що ця Настя ту Ангеліну "загнала". Знову ж таки Настя дівчинка підкована, відразу включила диктофон в телефоні,. Тобто висновок який ? Хтось вчив і врна була готова до такого обороту подій. Я як би ніяким чином не виправдовую тітку Ангеліни, але думаю, що аби вона мала телефон матері цієї Насті, то набрала б до неї. І тут суть не в тому , що працівник органів, чи ще якось хрені. Навіть якщо і вона дзвонила, то це її приватна справа, яка нікого не повинна колихати. А Батькам Насті рекомендація уважніше дивіться за своєю донькою. Так як я дивлюсь за своїм сином.
Володимир Показати IP 20 Січня 2018 13:23
Підлітки йшли до торгово-розважального центру і з переляку зайшли до церкви))) сміх через сльози! Почули слово боже)? Тітці - спочатку дати по ср*ці, а потім проповідувати, так краще доходить)\ Та й взагалі, навіщо писати статейки про проблеми бид..найінтелігентнішої частини волинян?
123 Показати IP 20 Січня 2018 22:36
Шановні писарі!!Почали за здравіє кінчили за упокій!!!!!!Йдеться мова про Ірину Синицьку і про 12-річну дівчинку і яка б вона не була але ніхто не давав права так ображати її!!!!!!Якщо Ірина працює на Відродження 7 дільничним інспектором то потрібно було визвати батьків обох дітей і самих дітей і розібратися і вислухати обидві сторони.А не дзвонити матюкати !!!! І не писати які батькі в Насті в другої теж не кращі якщо дитина в 7 класі і ніхто незнає мами Ангеліни ні вчитель ні дирекція школи! Ірина Синицька довела в черговий раз ЩО НАША ПОЛІЦІЯ НАС БЕРЕЖЕ КОЛИ ПОСАДИТЬ ТОДІ СТЕРЕЖЕ а щоб щось толком зробити чи ДТП розкрити то їх немає по телефону матюкати вони перші!!!!!ПОЗОР НАШІЙ ПОЛІЦІЇЇЇ ГАНЬБА!!!!!!!!!!!!!
свідомий до 123 Показати IP 21 Січня 2018 09:40
Мова йде про реакцію на подразник, а от вивчати й обговорювати сам подразник як ви вважаєте не потрібно. Даю вам простий приклад, щоб ви зрозуміли хибність своїх суджень- я набираю в корзину каміння, йду по вулиці і кидаю у вікна будинків. В тому числі і у ваше вікно, а тоді дістаю камеру і записую вашу реакцію і викладаю в інтернет, не повідомляючи при цьому, чим вона була викликана. Або підписую так - я монах, ішов по вулиці і на мене напав псих. Повірте, що 99 відсотків глядачів скажуть що ви не адекватний. Тому коли в нормальної адекваиної людини виникає певна реакція потрібно в першу чергу виявити причину-подразника. Якої сили він був і скільки часу тривав. Можливо враховуючи дію подразника поведінка була більш ніж адекватна, а ви просто відноситесь до тих 99 відсотків людей які не знаючи всіх обставин, не маючи елементарних навиків і знань, намагаються призначити винних. Не судіть судимі не будете.
Вишня Показати IP 24 Січня 2018 17:53
мені дуже важко уявити, що доросла жінка без причини буде дзвонити якійсь дитині і з нею сваритись. І ще важче, що 12-річне невинне дитя записує розмови з "подругами", а потім біжить в церкву. Але я можу собі уявити якою була б моя реакція якби мою дитину цькувала в школі "подруга". Я надіюсь, що цю святу Настю і її батьків тепер знає весь Луцьк.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus