USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку відзначають день народження патрульної поліції

4 Липня 2018 16:22
У свій день народження патрульні поліцейські Волині та їхні колеги вийшли на Театральний майдан Луцька, аби ближче познайомити містян з їхньою роботою, розважити дітей та дати можливість зробити цікаві селфі.

“Сьогодні у 33 містах України, де є патрульна поліція, відбуваються такі масові заходи. Ми ще раз вийшли до людей і особливу увагу приділяємо дітям. Вкотре нагадуємо їм про безпеку руху, демонструємо екіпірування, озброєння. Учасники заходу можуть сфотографуватися, проїхатися службовим автомобілем, беруть участь у квестах, майстер-класах та отримують солодкі подарунки. Ми працюємо вже 3 роки і бачимо, що поліція нині одна із найвідкритіших правоохоронних структур, яка стрімко розвивається. Зараз у нас в колективі приблизно 300 працівників. Є ще сотня вакантних посад, однак робота важка, зарплата невисока, тому є певні проблеми”, - каже речниця поліції Волині Ольга Бузулук.


Окрім патрульних, до заходу долучилися й представники інших підрозділів національної поліції.

“Із 2014 року я працюю у роті особливого призначення “Світязь”. Це - добровольчий підрозділ, створений для захисту територіальної цілісності України. Коли ми сюди йшли, знали навіщо і чому, тому й донині служимо та захищаємо Батьківщину”, - каже поліцейський Віталій.


Своєю чергою, працівниця поліції Ольга Шмігель вважає, що довіра до правоохоронців значно зросла.

“Багато людей нам довіряє, підтримує. Ми зараз дуже багато працюємо з дітьми, адже це наше майбутнє і вже бачимо дуже позитивний результат, бо нині є чимало дітей, які краще знають правила дорожнього руху, ніж дорослі”, - розповідає Ольга Шмігель.


Щодо того, які найкумедніші запитання ставлять діти, з її слів, малеча питає: чому немає БТРів, щоб поліцію більше боялися, де вертольоти, чи можна “шмаляти” в стелю. Кажуть, що тато, коли порушував ПДР, казав: “Слава Богу, що поліція не бачила”.

Багато позитивних емоцій отримав, відвідавши захід, 13-річний Михайло.

“Тут дуже цікаво, особливо сподобалося кататися на поліцейських машинах. У них важлива робота, адже нас охороняють. Я навіть думав, щоб теж у майбутньому стати поліцейським, але ні, хочу стати військовим та піти в армію”, - каже хлопець.


А от 11-річна Вікторія наголошує, що поліцейських варто слухатися і не можна порушувати закони, тоді вони будуть добрими.


“Цікаво було брати участь у різних конкурсах. Також я побачила багато нових машин та зброї. Нам сьогодні наголошували, щоб ми дотримувалися правил дорожнього руху, аби не сталось лихо. Я знаю, що поліцейські бувають і добрими, і злими, але це залежить від нас, а їхнє головне завдання - нас захищати”, - каже Вікторія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
321 Показати IP 4 Липня 2018 18:04
А що за д*рень розмальований на світлині, напужився наче хоче повітря зіпсувати. День трауру з охорони громадського порядку. Нагадайте громаді скільки неприємності вони принесли тільки за останній рік, на кажучи з початку створення (спотворення правоохоронної системи), скільки знищено товарно-матеріальних цінностей придбаних за рахунок платників податків. Слід задуматися, а чи варто воно було все це безглуздя.
ось вам до 321 Показати IP 4 Липня 2018 22:00
Памятаю як у даїшників з під сорочки вивалювався "трудовий мозоль". А в цього копа, хоч "сині",але сильні руки, є плечі і як пробіжиться то не вк*кається після ста метрів. Памятаю як на авангарді даїшники ніби здавали "фізо"....то був лютий пиздець... половині можна було було дати посвідчення інваліда...а вони "здавали" і "працювали" далі...берегли матеріальні цінності і навіть службрве авто самі заправляли) не то що зараз....всі гроші на тату і селфі)))..сарказм( для тих хто без гумору)) Поліцейським витримки і життєвих успіхів.
321 до ось вам Показати IP 4 Липня 2018 23:54
Кого ви хочете обманути хіба що себе. Дивлюсь на світлини бачу "качків" аж два, остальні "дістрофіки" в формі, або в сорочках з не меншими трудовими мозулями як у ГАЇшників... А на праці вони вже довели, що коли сила в руках то в голові мізки відсутні (глянути тільки на розфарбованого напиженого папугу). Цим телепням і авто заправлені дали, зарплати престижні, форму халявну, а "бабоси" косять на дорозі не гірше ГАЇ (мінеральна вода АЗС в Луцьку дуже дорога стала), толку "нуль" тільки куча службового металолому який ремонтуємо ми платники податків. "Ментів" не хвалю, але з них толку було більше. В ночі алкаші на "бляхах" перегони влаштовують, ліс возять лісовози з Цумані через ПОСТ аж страшно робиться за ліси, таких прикладів багато, висновок СЛАВА РЕФОРМІ - БІДА НАЦІЇ.
ще не зовсім свідоми Показати IP 4 Липня 2018 19:27
Як завжди в цій чудернацькій ( з 2014 по 2019 роки) державі багато фоток, селфі, мітингів, а результат? Запитайте у кота Васьки, який спить на глині.
Луцьк Показати IP 10 Липня 2018 22:39
Поле чудес в країні дураків (с)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus