USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Буревій на Любешівщині «обійдеться» району принаймні у 4 мільйони гривень

11 Червня 2009 09:33
За попередніми даними, збитки, завдані стихією на Любешівщині, оцінюються у 4 мільйони гривень. Про це 11 червня інформують «Волинські Новини».
 
Найбільше від учорашньої стихії, що лютувала у населених пунктах Любешівського району, постраждали сам райцентр та села Зарудче й Березичі.  Як уже повідомляли «ВН», вітер позривав із будівель дахи, обірвав лінії електропередач, повивертав дерева. Стихія , що супроводжувалася градом, прийшлася над цими селами двічі: приблизно о 20.00 та о 23.00.  До речі, дуже оперативно в умовах надзвичайної ситуації спрацювали бійці обласних підрозділів МНС, які за годину-другу ліквідували затори на дорогах, спричинені поламаними деревами.
 
На щастя, згідно з оперативними даними станом на 09.00 11 червня, людських жертв немає. Лише двоє людей звернулося по медичну допомогу, бо були травмовані.
 
У Любешові вже двічі засідала комісія з керівництва району, області та співробітників відомств, причетних до ліквідації наслідків буревію. Голова Любешівської РДА Василь Корець розповів, що готується телеграма до керівництва країни з проханням допомогти. Він також зазначив, що кошти виділять як із бюджету району, так і з резервного фонду області, які першочергово спрямують на допомогу соціально незахищеним верствам населення та на ремонт бюджетних установ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus