USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Бусик» влетів під КАМАЗ. Четверо загиблих. ФОТО

4 Січня 2010 10:30
Сьогодні вночі під Любешовом КАМАЗ зіткнувся з автомобілем, в якому їхало восьмеро людей. Загинуло четверо.
Трагедія трапилася о другій годині ночі на першому кілометрі автодороги Селище-Камінь-Каширський-Ковель-Колодяжне-Локачі-Горохів.
КАМАЗ з напівпричепом, їдучи в сторону Каменя-Каширського розвертався і не пропустив «Форд Транзит». Автомобілі зіткнулися.

У «бусі» їхало восьмеро людей, черверо з яких, в тому числі й водій «Форда» загинули.
Серед загиблих – 31-річний підприємець Анатолій П., водій «Форда Транзит» житель села Воля Любешівська, та троє пасажирів 19-річний Петро К., 25-річний Ярослав К. та 23-річний Андрій Ч.

Четверо інших пасажирів «Форда» - 27-річний Андрій Г., 25-річний Андрій К., 28-річний Григорій Г. та 26-річний Сергій Г. госпіталізовані до реанімаційного відділення Любешівської центральної районної лікарні.

В обласному управлінні Державтоінспекції стверджують, що водій КАМАЗА - 46-річний житель села Любязь був тверезим. «Місцем концентрації дорожньо-транспортних пригод ця ділянка дороги не являється. Попередньо, причиною ДТП стало порушення водієм КАМАЗУ правил маневрування під час розвороту. Ведеться розслідування» - повідомляють в ДАІ

Довідково:
За чотири дні нового року на Волині вже трапилося 3 дорожньо-транспортні пригоди, в яких травмувалися люди – дві в Любомльському районі та одна в Маневицькому. Причинами цих автопригод, в основному були перевищення безпечної швидкості руху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus