USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Через Волинь в Україну везли арсенал вогнепальної та холодної зброї. ДОПОВНЕНО

16 Грудня 2015 21:42
33 пістолети, 17 ножів, 8 корпусів до пістолета, 4 автомата та 1станок до кулеметавиявили у громадянина України посадові особи управління аналізу ризиків та протидії митним правопорушенням Волинської митниці ДФС спільно з працівниками УСБУ у Волинській області.

Як стало відомо, громадянин України, волинянин, в якості водія транспортного засобу марки VolskawegSharan повертався з Республіки Польща до Батьківщини через митний пост «Устилуг».

Під час проведення митного огляду автівки фахівці Волинської митниці ДФС виявили предмети, зовні схожі на автомати та пістолети, які можливо являють собою вогнепальну зброю,а також предмети зовні схожі на ножі, які можливо відносяться до холодної зброї.

Як повідомлять працівники митниці, предмети правопорушення знаходилися в тайниках - нішах під передніми сидіннями салону автомобіля та в сумці для надувного резинового човна.

Додатково: попередня правова кваліфікація – стаття 201 КК України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 17 Грудня 2015 08:46
А чому "через Волинь", якщо віз волинянин?
Анонім Показати IP 17 Грудня 2015 09:04
Крутий чувак був...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus