USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Через кредит на мільйон волинських спритників обвинувачують у шахрайстві з фінансовими ресурсами

16 Лютого 2009 16:06
На Волині посадовці ТзОВ взяли у банку понад мільйон гривень кредиту, надавши неправдиву інформацію про заставу. Про це 16 лютого повідомляють «Волинські Новини».
За повідомленням офіційного сайту МВС України, на Волині працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили посадових осіб товариства з обмеженою відповідальністю. Ті надали комерційному банку неправдиву інформацію щодо наявності заставного майна й незаконно отримали кредит у сумі понад один мільйон гривень. Органи прокуратури порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 222 КК України (шахрайство з фінансовими ресурсами).
Довідково:
Упродовж минулого тижня підрозділи з боротьби з економічними злочинами виявили 499 злочинів, 375 із яких – тяжкі та особливо тяжкі. До їх учинення встановлено причетність 336 осіб, серед яких 241 керівник суб’єктів господарювання різних форм власності.
З виявлених минулого тижня економічних злочинів на пріоритетних напрямах економіки задокументовано 282 – у бюджетній та фінансовій сферах, 84 – у сфері приватизації, 63 – у сфері земельних відносин та 43 – у паливно-енергетичному комплексі.
У сфері службової діяльності задокументовано 214 злочинів, у тому числі 50 – про хабарництво.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus