USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Через ревнощі волинянин штрикнув ножем товариша

6 Вересня 2010 17:28
У селі Новостав Луцького району 29-річного Василя З., який приїхав сюди на заробітки із Камінь-Каширщини, штрикнув ножем у спину його товариш.
Про це повідомили у ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Василь уже два місяці перебивався сезонними роботами. У Новоставі познайомився з жінкою – матір’ю п’яти дітей, яка й узяла під своє крило приїжджого. Зранку Василь працював у людей на полі, а ввечері повертався до її оселі, де разом зі співмешканкою пиячили.
Одного вечора, повертаючись із заробітків, Василь зустрів свого товариша – 32-річного місцевого жителя Валерія К. Останній запропонував випити по чарці. Тож, довго не думаючи, попрямували додому.
«Сиділи, випивали... Чомусь почали сваритися... Не знаю навіть причини. Раптом Валерій схопив кухонний ніж зі столу і встромив мені у спину. Тільки й почув, як хлинула гаряча кров по руках. «Підрізав» ні за що», – розповідає потерпілий.
Наразі Василь госпіталізований до обласної лікарні. Картина, яку бачили правоохоронці, здатна шокувати: Василь лежить на лікарняному ліжку зі встромленою трубкою у животі, з якої в банку стікає кров.
Лікарі розповідають, що у потерпілого набирається кров у легенях. Загалом же стан Василя задовільний.
Матір постраждалого Надія З. розповіла, що дізналася про скоєне від брата, який зателефонував і повідомив, що Василя підрізали. Запевняє, що так просто цього не залишить – домагатиметься, аби підозрюваний відшкодував гроші на лікування сина. Про Василя говорить стримано – каже, що людина він добра, ніколи нікого не образить, навпаки, якщо яка бійка, то може розборонити.
У правоохоронців існує ще одна версія щодо вчиненого. Перший заступник начальника Луцького РВ УМВС України у Волинській області Вадим Щегельський розповідає, що між товаришами виник конфлікт через... жінку, у якої проживав Василь. Як з’ясували міліціянти, раніше з «пасією» проживав Валерій, тобто підозрюваний. А тепер – Василь. Тож у стані алкогольного сп’яніння у Валерія прокинувся інстинкт ревнощів, тому й вхопив обурений чоловік ножа і встромив у спину другові.
Наразі правоохоронці вирішують питання про порушення кримінальної справи. Кажуть, що затриманий, оговтавшись від п’янки, свою вину визнав. Протверезівши, не може дати відповідь, чому намагався вбити людину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus