USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Мисливці стріляли в електроопори і знеструмили кілька сіл

6 Вересня 2010 15:42
У Ковельському районі через витівки мисливців кілька сіл залишилися без світла.

Роботи енергетикам додали горе-мисливці, які замість дичини розстрілювали ізолятори на електроопорах, - повідомили у прес-службі ВАТ «Волиньобленерго».

Нагадаємо, з 4 вересня відкрився сезон полювання на пернату дичину.

З цієї причини минулих вихідних залишились без світла мешканці села Підріжжя Ковельського району. Через витівки мисливців світили каганцями і в селах Підліси, Сільце, Арсоновичі цього ж району.

Наразі бригади енергетиків відновлюють електропостачання у цих населених пунктах.

У Луцькому районі, щоправда, внаслідок аварії на підстанції було знеструмлено село Богушівка. Сьогодні на ранок електропостачання тут було відновлено
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
міля Показати IP 7 Вересня 2010 07:15
Знаю, що без браконєрів Загреви і Кіндера не обійшлося, свідки підтверджують цей факт. Тільки ці два шкідливих коти на це здатні. Міліція спускаю цей факт на гальма, бо обоє є кандидатами на вибори.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus