USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чоловік убив дружину через коня

21 Березня 2011 15:40
У Полтавській області чоловік убив дружину за те, що вона без дозволу здала в оренду коня.

Про це інформують Українські МАІР .

У селі Деменки Кобеляцького району Полтавської області 41-річний чоловік забив 36-річну дружину на смерть за те, що вона без дозволу за пляшку горілки здала в оренду їхнього коня і вимінювала на горілку спільно нажиті речі. Чоловік почав «виховувати» дружину кулаками, але удари були настільки влучними і сильними, що жінка загинула на місці.
Про загибель селянки Кобеляцьку міліцію поінформував голова Вільховатської сільради. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, керуючись наявною інформацією і відомостями про спосіб життя потерпілої, за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримала чоловіка померлої, котрий відбував покарання за крадіжки, а також неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за скоєння дрібного хуліганства.
Відомо, що напередодні трагічної події подружжя було притягнуто до адміністративної відповідальності за появу в громадському місці в нетверезому стані, повідомив ВЗГ УМВС України в Полтавській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus