USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Чоловіка-кривдника волинянка «провчила», встромивши ніж у серце. ВІДЕО

10 Вересня 2010 16:35
На Волині жінка з допомогою кухонного ножа вкоротила віку своєму колишньому чоловікові, бо не змогла більше терпіти його знущань.
Подружжя існувало так останні десять років. І хоч офіційно пара розлучена, та жили в одній оселі. Відтак 33-річна дружина з дітьми бачила на власні очі усі п'яні витребеньки 37-річного чоловіка. Не раз скаржилися і в міліцію. Про це розповідає «НТН».
«Згідно нашої бази по адмінприводах, неодноразово, 5-6 разів, складалися протоколи як на сімейного дебошира, – розповів заступник начальника Горохівського РВ УМВС в області Василь Шинкарик. – Також він доставлявся до нас у райвідділ як сімейний дебошир. Все гладко у них в сім'ї не було».
Після чергової пиятики постраждали навіть теща і прабабця.
Миритися з таким станом справ дружина більше не хотіла: зібрала речі й випхала благовірного з хати. Та за кілька днів той вибачився, але спокій запанував не надовго.
«Кружкою вдарив, почав кидатися, битися, – розповіла жінка. – Десь тут губу розбив. Я не знаю – злість чи що то було – обернулася, і що лежало на столі, те й схопила у руки». Вийшло так, що поцілила прямо в серце.
Налякана вчинком жінка кілька хвилин не могла повірити у те, що сталося. Потому побігла до сусідів викликати правоохоронців та швидку. Медики констатували миттєву смерть.
Зараз підозрювана каже, що не хотіла заподіювати смерть чоловікові. Її ситуацію ускладнює ще й те, що під час завдання смертельного удару 37-річному пиякові його кривдниця теж не була тверезою.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus