USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чоловіка, який ножем в серце вбив лучанина, судитимуть

7 Травня 2013 16:53
Чоловіка, який ударом ножа в серце вбив лучанина, оперативники затримали за гарячими слідами, - йдеться у СЗГ УМВС в області.

Нагадаємо, близько другої години ночі до чергової частини Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області зателефонував невідомий і повідомив, що поблизу одного з будинків обласного центру відбувається бійка.

На місце пригоди відразу виїхали правоохоронці. Прибувши за вказаною адресою, міліціонери виявили труп 39-річного місцевого жителя. На тілі було видно сліди боротьби, а на грудях – колото-різана рана.
Провівши ряд оперативно-пошукових заходів, за гарячими слідами оперативникам вдалося встановити зловмисника, котрий скоїв кримінальне правопорушення. Ним виявився 46-річний місцевий мешканець.

«Підозрюваний того вечора вживав спиртні напої, – розповів заступник начальника слідчого відділу Луцького МВ УМВС України у Волинській області Павло Сидорук. – Вночі він разом зі своєю знайомою вирішив на вулиці випити шампанського. Повз них саме проходив постраждалий, який, помітивши незнайомих людей, сказав у їхню адресу образливі слова. Після цього між чоловіками виникла суперечка, яка невдовзі закінчилася.

Опісля жінка лишила свого знайомого і поїхала додому. Підозрюваний вирішив не пробачати незнайомцю образи та почав далі з’ясовувати стосунки. Між чоловіками знову зав’язалася бійка, під час якої 46-річний лучанин встромив ножа у груди своєму опонентові.
У справі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За вчинений злочин чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus