USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому у Луцьку гуділа тривожна сирена

19 Листопада 2015 15:38
У центрі Луцька увімкнули тривожну сирену. Так, у соцмережах мешканці обласного центру зауважили, що гучний сигнал було чутно й у районі вулиць Шевченка та Львівської.

Утім, у прес-центрі ДСНС у Волинській області Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили, що для хвилювання немає причин, оскільки це була звичайна перевірка системи оповіщення. Зокрема, обговорення цього питання велося користувачами спільноти «Збережемо древній Луцьк» у мережі Facebook.


Нагадаємо, раніше на сайті повідомляли, що для обласного центру потрібно 25 електросирен, аби система оповіщення охопила все місто. Втім, за станом на 9 лютого 2015 року, із 15 наявних працювало лише 7. Також у Луцьку комплексно перевіряли системи оповіщення. Сигнали по радіо (сигналу «Увага всім!») та звучання електричних сирен відбулося з 14-ої до 15-ої години у вівторок, 3 лютого. З цього приводу чимало лучан говорили, що не чули сигналу, а ті, які чули, не знали, як діяти. Окрім того, опитані говорили, що не знають, де в місті є бомбосховища.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 19 Листопада 2015 15:45
"Окрім того, опитані говорили, що не знають, де в місті є бомбосховища." - та на кожному підвалі жеківці понаписували що там бомбосховища! Знаючи свій аварійний підвал в мене закралася думка, що при наступному оповіщенні замість бомбардувань будуть просто людей туди заганяти, чим суттєво з'економлять на боєприпасах. Хоча за останні роки я вже нічому не дивуюся. Слава Україні!
ВВВ Показати IP 19 Листопада 2015 15:48
їх треба ставити в кожному мікрорайоні. дякуючи сучасним вікнам в квартирах і офісах мало-хто щось почує, ну хіба що перебуваючи на вулиці...
65165114 Показати IP 20 Листопада 2015 09:19
влада - барани. Як минулого року вони ставили ці галімі сирени, пацани з 51 бригади і роти Світязь їхали зі старими калашами і СВД-ми. Краще б купили за ці гроші нові приціли та пару толкових снайперок. А сирена нах потрібна. По-перше, її не скрізь чути, особисто я її не чув (був прпотягом дня на зз-му, перемоги, Лучеськ). По-друге, якщо припустити гіпотетично військові дії, тог тільки дурень буде лишатись у великому місті, яке бомблять. По-третє, так звані бомбосховища, а внароді просто підвали всі на замках і в поганому стані, ніхто їх не ладив (вентиляція, запаси води, та навіть простих лежаків не поробили). Просто класна тема на рівному місці підрізати бабла на купівлі непотрібної фігні і її обслуговуванні. А для тих, хто звик керуватись радянськими мірками, то на даний час є багато засобів інформування, які більш інформативно повідомляють про події, які відбуваються на території, де вони проживають (інтернет, телебачення, телефон)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus