USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Чотири машини побили, одну - вкрали

5 Листопада 2009 10:59
Дві іномарки не змогли роз’їхатися вчора на вулиці Набережній у Луцьку, інші два авто «не поділили» проїжджу частину проспекту Соборності. Про це 5 листопада інформують «Волинські новини».
Автомобіль «Шкода» на вулиці Набережній зіткнувся з автомобілем «Шевроле Такума». Через це обидва пасажири «Шкоди» отримали травми – йдеться у повідомленні Управління МВС України у Волинській області.
«Шкодою» керував 41-ічний лучанин Олександр К. За кермом «Шевроле» був 34-річний Олександр Н.
В результаті ДТП пасажири автомобіля «Шкода» - 16-річна Катерина К. та 20-річний  Василь К. з тілесними ушкодженнями доставлені у міську лікарню.
Окрім того, вчора на проспекті Соборності водій автомобіля «Пежо-405» 26-річний Станіслав зіткнувся з автівкою «Газ-33021», якою керував рівненчанин Володимир С. Водія «Пежо» з тілесними ушкодженнями доправили у Луцьку районну лікарню.
Учора ж до правоохоронців звернувся лучанин Олександр В. і повідомив, що вночі від будинку викрали його автомобіль «Шкода».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Паша Показати IP 6 Листопада 2009 15:43
Увага водії на дорозі насамперед увага і дотримання правил а похизуватися машиною або швидкістю це не головне

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus