USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чим заробляють волинські пенсіонерки

5 Липня 2013 15:48
Протягом доби волинські міліціонери виявили три з половиною тисячі рослин маку снодійного, - інформують у СЗГ УМВС в області.

Працівники сектору карного розшуку Горохівського райвідділу міліції на присадибній ділянці 66-річної мешканки району виявили незаконний посів маку. Усього там росло 1240 рослин. А у її односельчанки, 71-річної волинянки, держінспектори поблизу будинку знайшли незаконний посів маку у кількості 1742 рослин.

Невелику грядку із такими ж рослинами виявили дільничні інспектори міліції Рожищенського РВ УМВС України у Волинській області. Правоохоронці зібрали «урожай» (а це 545 рослин) у 71-річної мешканки.

Мак вилучили і передали на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Волинській області. Вирішується питання щодо відкриття за даними фактами кримінальних проваджень, проводиться перевірка.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
SVV Показати IP 5 Липня 2013 16:21
І сміх, і гріх. Зловили бабку, НЕ НА ПРОДАЖІ. Можливо вона собі на пироги вирощувала. Тут під носом продають наркоту, вони не бачать, чи не хочуть бачити?
Віктор Показати IP 5 Липня 2013 16:41
Піймали наркобаранес. Відзвітувати, що ліквідовано завод з виробництва та розповсюдження героїну, бабулям умовно (в кращому випадку). Нагородити званнями наших доблесних міліціянтів та путівками на море.
Т.С. Показати IP 5 Липня 2013 23:27
Интересно, они не пересчитывали количество рослин? Это ж надо столько насчитать!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus