USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

День народження військовий перетворив у стрілянину

15 Серпня 2014 14:02
Військовий-контрактник кинув службу й пішов до знайомої відзначати день народження. Коли ж горілка перестала лізти в горло - став палити в повітря з особистої зброї. Про це в коментарі «Обозревателю» повідомила спікер волинської обласної міліції Оксана Блищик, - інформує ТРК Аверс.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у Володимирі влаштували стрілянину.

«Міліцію викликали сусіди знайомої військового контрактника - саме він через стрільбу з пістолета заважав їм спати… Коли ж на місце події прибула слідчо-оперативна група, відразу вдалося встановити, що військовий самовільно кинув частину і зі зброєю пішов до знайомої відзначати її день народження, але ось чому стріляв у повітря - це доведеться з'ясовувати, але не нам», - зазначила Блищик.

З її слів, гучним для цього спокійного містечка справою відтепер займатиметься військова прокуратура регіону. Тим часом в Міноборони пояснили, що самовільне залишення частини або місця служби є досить серйозним злочином, тим більше контрактник, без поважних причин і зі зброєю, кинув місце служби.

«Раніше він запросто на півроку міг загриміти в дисциплінарний батальйон. Зараз їх немає. Можливо, його виженуть зі служби, як недбайливого солдата, який ганьбить честь Збройних Сил. І це в той час, коли його колеги захищають Батьківщину, він п'є горілку і стріляє куди попало. Це справжнє ЧП!», - підсумували в Міноборони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Кава Показати IP 15 Серпня 2014 14:04
Алкаш видно пропив собі всі мозгі
Ні кацапізмам! Показати IP 15 Серпня 2014 14:12
Що він "палив" і що він "кинув"? - Може, все-таки," стріляв" і "залишив частину" чи "покинув частину"? -
лія Показати IP 15 Серпня 2014 14:57
"... самовільно кинув частину і зі зброєю пішов до знайомої..." А що, це так просто можна зробити? Ніхто не контролює?
88 Показати IP 15 Серпня 2014 18:08
то ли еще будет....
Наталія Показати IP 16 Серпня 2014 00:35
Дійсно це ЧП. а хто такого дебіла дозволив взяти на службу? куди дивилась медична комісія і психологи? Людей зі спробою суіциду , алкаша, дебошира треба в дурку, а не в армію!
а может Показати IP 16 Серпня 2014 09:59
парня просто не пускали в ато чтоб погибнуть и у него от этого был нервный срыв

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus