USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Депутат Луцькради, якого спіймали п’яним за кермом, може уникнути покарання

30 Серпня 2017 11:27
Депутат Луцької міської ради від Блоку Петра Порошенка Андрій Авременко може уникнути покарання за водіння у нетверезому стані, у зв’язку з закінченням строку розгяду справи, який становить 3 місяці.

Нагадаємо, депутат Андрій Авраменко був затриманий у червні.

Судове засідання мало відбутися сьогодні, 30 серпня, проте у суді нам повідомили, що депутат написав заяву про перенесення розгляду справи на 20 вересня, оскільки сьогодні він змушений бути присутнім на сесії Луцької міської ради.

Таким чином, Андрій Авраменко може уникнути покарання за нетверезе водіння, у зв’язку з закінченням терміну розгляду адміністративної справи з моменту вчинення правопорушення, який становить 3 місяці.

Після закінчення цього терміну, особу можуть визнати винною, але визначити міру покарання при цьому - неможливо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus