USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Депутатів, стурбованих відстійником птахофабрики, висміяли в газеті

30 Вересня 2013 11:15
Нечистоти з відстійника Володимир-Волинської птахофабрики загрожують потрапити у «військові водойми». Про це під час 20-ої сесії обласної ради повідомив депутат Олександр Бик. Як Волинські Новини писали раніше, 27 вересня поблизу Володимира-Волинського прорвало вали-насипи, що відгороджували відстійник ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» від земель загального користування.
ЧИТАТИ ЩЕ: НЕЧИСТОТИ ПТАХОФАБРИКИ НА ВОЛИНІ ЗАГРОЖУЮТЬ ЗАХІДНОМУ БУГУ? ФОТО
Депутати неодноразово порушували проблему незадовільного стану захоронень та утилізації відходів виробництва ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» (ТМ «Чеботурка»). Однак місцева влада, контролюючі органи не реагували на сигнали. Більше того, у підвідомчій «Волинській газеті» замовили статтю «Курам на сміх», де депутатів висміяли, що тільки вони стурбовані ситуацією, - йдеться у відповідному депутатському запиті.

Оскільки запит від «Свободи», йдеться у повідомленні, не набрав більшості, то голова обласної ради Володимир Войтович порадив оформити його як депутатське запитання.
«Там ситуацію вже виправляють», додав голова ОДА Борис Клімчук.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВИТОК НЕЧИСТОТ НА ВОЛИНІ НЕ Є НАДЗВИЧАЙНОЮ СИТУАЦІЄЮ, - ДСНС

Нардеп Євген Мельник теж з обуренням розповів про ситуацію на птахофабриці. «Чому не порушено кримінальну справу? Не створена слідча комісія. Мене, народного депутата, навіть не пустили на територію. Якщо це олігархи з Партії регіонів, то влада не бачить», - сказав Євген Мельник під час сесії.
На що Борис Клімчук відповів: «Екологічна інспекція, санслужба працює. І прокуратора працює, якщо треба буде - порушать кримінальну справу. Але з однієї сторони - екологія, а з іншої сторони - експорт курятини».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
правда Показати IP 30 Вересня 2013 21:47
Цікаво!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus