USD 40.45 40.75
  • USD 40.45 40.75
  • EUR 40.65 40.90
  • PLN 10.20 10.35

Деревину на Волині перевозять без документів на вантаж

9 Лютого 2013 14:56
Працівники ДАІ виявили декілька фактів перевезення лісоматеріалів без супроводжуючих документів на вантаж. Про це повідомляє УДАІ УМВС України у Волинській області.

Так, працівники ДАІ Турійського райвідділу міліції близько неподалік від села Селець зупинили автомобіль «КРАЗ- 255», за кермом якого був 48-річний місцевий мешканець. Правоохоронці з`ясували, що чоловік перевозив пиловник та баланси деревини дуба, осики та сосни. На прохання надати документи на вантаж, водій сумлінно відгукнувся, однак у працівників ДАІ виникли сумніви щодо достовірності цих документів.

З аналогічною ситуацією стикнулися працівники взводу з обслуговування стаціонарного посту №2 роти ДПС ДАІ, які зупинили автомобіль марки «УРАЛ». Водій перевозив 18 листів по 12 метрів лісоматеріалів із сосни та берези. Загалом - 14 кубометрів.

Взагалі без документів на вантаж мешканець Любомля перевозив 10 кубометрів. кругляку сосни і осики. Автомобіль «КАМАЗ», за кермом якого був чоловік, зупинили і перевірили працівники взводу з обслуговування стаціонарного посту №3 роти ДПС ДАІ
Транспортні засоби із вантажем доставлено у райвідділи міліції. Під час перевірки правоохоронці встановлять, чи законно і куди, власне, люди перевозили деревину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лісник Показати IP 9 Лютого 2013 16:31
ви подивіться як тягнуть ліс біля Семеринського та Зубільного Локачинського району. десятками машин ще й без номерів.а ви про якусь одну машину
єгер Показати IP 10 Лютого 2013 09:25
Ліс знищують по всій області!Стиглого лісу,тобто якому 100 років уже давно нема.Якщо ще лісом далі буде керувати той хто "зберіг" зубрів,то через пару років будемо мати ліс,який тільки но посадили.Знищення лісу відбувається за вказівкою "кормчого",недаром маневицькі колгоспні ліси передав в державну власність,там ще є трохи що різати.
Ольга Показати IP 10 Лютого 2013 10:16
А де елетронні чіпи, що так гарно говорили наші лісівники, а де заслужений Колесник- це що без його відома робиться.Там банда ще цього покоління, розкрадаюиь ліс, роздарабанюють все і нікому до цього не має діла. Тож не простому люду це іде, а нашим мужам на будівництво котеджів, їм можна все. Господи, коли це безаконна вже закінчиться
перехожий до Ольга Показати IP 10 Лютого 2013 21:26
Шановні! Як видно із Ваших коментарів, у лісі Ви сильні спеціалісти. А Вам не цікаво, скільки кожного дня вивозять людей в Гаразджу, і чому зменшується кількість населення ?
Акиндин Показати IP 11 Лютого 2013 07:06
Того й вивозять в Гаразджу, що люди не мають чим дихати.
експерт по лісових справах Показати IP 11 Лютого 2013 10:10
Херовий ти Єгер, якщо не знаєш, що в кожному дерлісгоспі лісового управління рахується щонайменше 20-30% площ з перестиглим лісом. Сиди в лісі і пий горілку, доки Колісник тебе не прогнав, як червиву і брехливу собаку.
експерту Показати IP 12 Лютого 2013 06:49
з такими еккспертами скоро залишаться одні кущі. Перестиглі ліси залишились тільки на болотах.
Старовижівець Показати IP 18 Лютого 2013 10:35
Де наші правоохоронні органи? У нас біля Нової Вижівки лісники масово вирізають сосни і дуби на землях, які навіть ще їм не дали. Хто перевірить цей беспредєл?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus