USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Подробиці побиття резервіста у волинській військовій частині

26 Вересня 2016 13:41
Військовослужбовця-резервіста побили в туалеті казарми через добу після прибуття у частину. У військовій частині Володимира-Волинського, своєю чергою, кажуть, що постраждалий був у стані алкогольного сп’яніння та поводив себе агресивно.

Нагадаємо, у військовій частині Володимира-Волинського жорстоко побили резервіста. У постраждалого діагностували забій мозку та розрив внутрішніх органів.

Як розповів в коментарі журналістам Інформаційного агентства Волинські Новини, виконувач обов’язків заступника командира бригади по роботі з особовим складом, майор Олег Панніков, постраждалий резервіст - прапорщик з Львівської області. Зі слів майора, чоловік прибув у військову частину за добу до інциденту в складі групи резервістів, які приїхали у Володимир-Волинський на навчання з Львівщини.

«Цей прапорщик поводив себе агресивно, він був п'яний та посперечався із ще одним військовослужбовцем в туалеті. У результаті сутички, інший учасник конфлікту вдарив його в обличчя. Після цього постраждалий не втримався на ногах та впав на бік. Оскільки інцидент стався в туалеті, в результаті падіння на плитку він зламав ребра та отримав тяжкі травми», – розповідає деталі Олег Панніков.

«Чоловік, який побив резервіста, написав пояснювальну записку, де повністю визнає свою вину. По факту інциденту відкрите кримінальне провадження та додатково проводиться службове розслідування», - додає майор Володимир-Волинської військової частини.

Наразі загроза життю чоловіка минула і стан постраждалого стабільний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Розпоясалися Показати IP 26 Вересня 2016 14:19
Хто допустив, що військовою частиною тинявся п'яний військовослужбовець, до того ще й прапорщик? Важко було силами чергового наряду на чолі з офіцером приструнити "аватара" і в разі непокори заарештувати на гауптвахту. За відсутність контролю покарати всіх - від командира низового підрозділу, до якого приписаний прапорщик-алкоголік, аж до командира частини, в якій сталася НП.
Триндець Показати IP 26 Вересня 2016 14:52
наведіть спочатку порядок, а тоді займайтесь призовами резервістів чи строковиків, бо у вас то вішаються, то стріляються, а тепер п"яні на унітази падають так, що внутріші органи розривають. Під суд к едреній фені все керівництво цієї військової частини від самого великого керОвника до самого малого, щоб наступники роботу робили, а не х*рнею страждали, і самому головному керОвнику по армії в масштабах країни надавати по шапці, а то й поперти з крісла.
Камеди Показати IP 26 Вересня 2016 16:57
Скрипач зашёл в круг дзюдоистов и начал всем в глаза смотреть! Смотрите какой я сильный скрипач!!! Локтями в ребра себя бил... Все ребра переломал! А потом сам себя в окно первого этажа кинул!!
до триндець Показати IP 26 Вересня 2016 17:21
Не мели дурниць,диванний правдолюб.Спочатку послужи в сучасній армії а потім коментуй.Ніхєра ти не знаєш,чайник.
Іди до до триндець Показати IP 26 Вересня 2016 17:37
***, знаючий. Через таких ушльопків, як ти, які сильно знаючі і бувалі, що в голові одна мозкова звивина, на якій вуха триматься, зате кругом понтово хвости розпускають і "грудь колєсом" херої х**ові і всі біди і бардак і армії і не армії.
? до до триндець Показати IP 26 Вересня 2016 22:01
А який гвалт піднімали про дідовщіну в Радянській Армії,а виходить що то були самі кращі часи
51 омбр до триндец Показати IP 26 Вересня 2016 19:52
На всіх грузинів не вистачає щоб тіпа був порядок.Триндец ти йди і наведи порядок а ми побачим а судом тепер нікого не налякаєш і взагалі ти дуже відстав від українських реалій...........і шо ти куриш...
Ye до 51 омбр до триндец Показати IP 27 Вересня 2016 09:45
"ми побачим" - а чого власне так зверхньо і самовдоволено фиркати? не десь далеко, а поряд з тобою таке робиться, а ти так впевнений що тебе не зачепить? Так даремно, бо аналогічно можуть проломити голову твоєму брату, племіннику, другу, сину рано чи пізно.О, б*я, такі всі круті виявляється, що й суду не бояться, та бояться, аж пищать і кормушки втратити з роботи полетіти і реальне покарання отримати. Якби зараз цих військових начальників повиганяли і засудили, то іншим би була наука. Одного дрругого п"ятого з а ср.ки взяти і відразу "українські реалії" почнуть мінятись.
51 омбр до уе Показати IP 27 Вересня 2016 11:12
Повиганяли хіхіхаха і засудили хіхіхаха зараз у 14 омбр немає жодного офіцера командира взводу,майже немає командирів рот(БАТАРЕЙ) командирів батальйонів (половина )набрана з мобілізованих ситуація гірша ніж в советів в 1941 році а ви судити і виганяти.Ви мабудь у сучасних військових частинах небули і незнаєте які зараз там українські реалії.Чи той порядок наведуть військовослужбовці- жінки їх якраз більше 600 чоловік з їх укоплектуваням проблем немає.ТІЛЬКИ КОМУ ВІД ЦЬОГО ЛЕГШЕ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus