USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Домушник» з Любомля видавав себе за квартиронаймача

11 Січня 2010 15:00
Оперативники Луцького міськвідділу міліції заарештували 30-річного Віктора із Любомля, якого підозрюють у щонайменше 15-ти нахабних квартирних крадіжках. Він тероризував лучан більше трьох місяців.
 
«При затриманні ми з’ясували, що даний громадянин неодноразово судимий – сім разів притягувався до кримінальної відповідальності. На даний час зафіксовано уже п’ятнадцять епізодів «квартирних махінацій», вчинених даною особою. Порушено кримінальну справу», – зазначив помічник начальника по зв’язках з громадськістю Луцького міськвідділу міліції Олег Плазовський.
 
У більшості випадків підозрюваний здійснював крадіжки особистого майна під приводом винаймання житла. Тобто, підшукував квартиру, яка здається в оренду. Приходив, просив власників показати йому всю квартиру – до найдальшого кутка. А тим часом викрадав цінні речі.
 Зловмисник свої дії пояснює спокійно. Вважає, що нічого поганого не робив: крав, бо була така можливість. Крадені речі збував на автовокзалах, а гроші витрачав на свої потреби.
Затриманий розповів, що після останнього звільнення почав чесно працював, отримував гроші, намагався жити правильно. Але клеймо судимості не зітреш… Згодом залишився без роботи і постійного місця проживання. Тоді і вирішив красти, - розповіли в прес-службі обласного МВС.
 
 
«Сам дивуюся, як легко міг увійти в довіру до людей. Одного разу я зайшов до оселі та почав шукати гроші. Раптом почув чиїсь кроки за спиною. Обернувся – стоїть мале дитинча, яке спитало, хто я і що тут роблю. Я ж, не відриваючись від своєї справи, відповів, що прийшов на прохання мами взяти гроші. І це не поодинокий випадок», – розповідає Віктор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus