USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин на BMW, зваливши стовп, влетів у дерево

19 Червня 2017 15:57
Водій не вибрав безпечної швидкості та звалив бетонний стовп. Аварія трапилася унеділю ввечері, 18 червня, в селі Топільне, інформує Район. Рожище.

Зі слів поліції, за кермом автомобіля BMW перебував житель Дубища, Назар. Власник автівки, рожищенець, дав другу «порулити», а той не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував обстановки – влетів на обочину поваливши дерево, металевий паркан та бетонний стовп.

На щастя, цього разу обійшлося без травм та постраждалих. Але страшно уявити, щоб могло бути, якби там в той час йшли люди…

Як зауважив керівник Рожищенського відділення поліції Ківерцівського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області підполковник поліції Олександр Басалик, оскільки немає травмованих, то водій, притягнутий до адміністративної відповідальності за ст.124 КУпАП. Яка передбачає накладення штрафу в розмірі двадцяти-двадцяти п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ігор луцький Показати IP 19 Червня 2017 16:19
Завалили дерево,паркан,стовб і всі живі.Тепер нехай розумники розповідають далі,що українці повинні їздити на Славутах та Деу Анусах.
Олекса до Ігор луцький Показати IP 19 Червня 2017 17:15
Саме так. Ми маємо їздити на мерсах і бехах. Ми ж неякісь лохи як португали чи італійці які їздять на фіат уно опель корса чи фольксваген поло. А якщо сядем на део то позносим всі стовпи і дерева і нація вимре.
o_O? Показати IP 19 Червня 2017 16:51
Бляхи, де бляхи???
Очевидець до o_O? Показати IP 19 Червня 2017 19:20
Бляхи зняли, дарма нервуєтесь. Тут повний комплект був Бляхи+БМВ+обдовбані сопляки. Добре, що без жертв. БМВ хороша машина))
До Ігора Показати IP 19 Червня 2017 17:03
Ні, повинні їздити на бляхах, ігноруючи пдр і здоровий глузд, через день ламаючи стовпи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus