USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

ДТП на Волині: загинув водій трактора

13 Березня 2015 10:58
Із початком весняно-польових робіт почастішали випадки трагічних випадків внаслідок неналежної експлуатації сільськогосподарської техніки.

Близько 21-ї години в чергову частину Камінь-Каширського рійвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у приймальне відділення центральної районної лікарні доставлено тіло 51-річного жителя села Яловацьк.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Слідчо-опертивнагрупа встановила, що цього ж дня близько 19:00 чоловік, керуючи власним трактором, при з’єднанні з причепом, на якому знаходилася лісодеревина, находу намагався заскочити на причеп і впав. У результаті потрапив під колесо причепа, від чого отримав смертельні травми.

Ще одна автопригода трапилася о 18:30 на вулиці Конякіна у Луцьку. 25-річний лучанин, керуючи автомобілем «Мерседес Бенц-300», допустив наїзд на 75-річну місцеву жительку. Пенсіонерка переходила дороги поза пішохідним переходом. Внаслідок ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження, госпіталізована в реанімаційне відділення Луцької міської клінічної лікарні.

За фактами ДТП ведеться досудове розслідування за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 10 березня поблизу села Велицьк у ДТП загинув водій трактора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вчителька Показати IP 13 Березня 2015 11:15
Камінь -Каширського- велика буква.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus