USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

ДТП у Луцьку: через водія-наркомана постраждала дитина

9 Вересня 2017 21:31
Водій, який спровокував аварію в результаті якої постраждала дитина, зізнався патрульним, що вживає наркотики. Після аварії він заходився викидати з авто пакетики з, ймовірно, наркотиками.

Про це повідомляють луцькі патрульні у Фейсбуці.

Сьогодні ж, близько 17 години, по вулиці Шевченка, Smart зіткнувся з Nissan. У результаті – потерпіли жінка-водійка Nissan та її кількамісячна дитина.

Водій Smart повідомив, що заснув за кермом і виїхав на зустрічну смугу, в результаті чого і відбулось зіткнення.

Однак очевидці розповіли, що винуватець одразу після ДТП почав викидати і розривати пакетики з невідомими речовинами білого і зеленого кольору. Їх зафіксовано і на фото в траві поруч.

Згодом водій у наркодиспансері здав аналізи, аби медики встановили, чи перебував він під впливом наркотичних речовин, адже зізнався, що вживає наркотики. Результат буде через кілька днів.

Обставинами цієї справи займається слідчо-оперативна група, працівники якої оформлять відповідні матеріали, адже дане ДТП – з потерпілими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Я Показати IP 9 Вересня 2017 21:36
Смарт крепший за Нісан?
Тю до Я Показати IP 10 Вересня 2017 06:38
Бо нісан - це га*но, а смарт робить мерседес
Марина Показати IP 9 Вересня 2017 21:54
Народ цю новину схаває як норму, для них головний ворог це бляхи а не наркомани та п'янь мажорна.
Я до Марина Показати IP 9 Вересня 2017 22:15
В нас народ все хаває,немає чесних новин,свободи слова...ВН вже давно підсіли на вигоду
Джек до Марина Показати IP 9 Вересня 2017 22:24
Ти бомжара завіслива.їздь на своїй литві і мовчи.мажор на смарті?головою думаєш?скільки в луцьку ти бачило аварій з поршами чи геліками,яких в луцьку не мало,а скільки з литвою? Правило одне-закон один для всіх має бути!а ви з своєю литвою собі хочете свій закон зробити
ASP до Джек Показати IP 10 Вересня 2017 11:08
Закон один для всіх кажеш? То розкажи як в нас люди законно заробляють на авто вартістю сотні тисяч дол. Законно? А ми не закон свій хочемо зробити, а зробити нормальні ціни на вживані авто, які будуть доступні нашим людям, а не поповнювати і далі кишені, бо бюджет який деребанять інакше не назвати! І їздити в безпечних та екологічніших машинах. Був би тут ваз 30 річної давності , то водія б в лікарню з травмами повезли!
Марина до Джека до Джек Показати IP 10 Вересня 2017 20:32
Ти захищаєш водія під кайфом, що мало не покалічив жінку з дитиною? А скільки у нас в Луцьку є поршів та геліків , теорію ймовірності вчив ? А скільки посадили мажорів, що скоїли ДТП, в тому числі і смертельні, наведи приклад - це такий закон ? Дивно, а ще й назбирав стільки лайків. Чудово, от і видно, хто представляє інтереси бляхофобів. Я заздрю здоровим людям, а все решта у мене є.
Джек до Марина до Джека Показати IP 11 Вересня 2017 19:40
Я не захищаю його!мене просто харить ця дурна мова за ті литовські корчі.покупляло всяке бомжарство і землі під ногами не чуствує
Марина до Джек Показати IP 13 Вересня 2017 15:53
Якщо для тебе бомж той, хто хоч якось спромігся купити хоч на литовських номерах, то хто для тебе той, хто не в змозі купити ніякої машини ? Ти судиш про людей за матеріальним становищем, то ржавий гріш тобі ціна
Ю.С. до Джек Показати IP 10 Вересня 2017 21:16
Прочитайте пост Марини ще раз.Пані зробила акцент на єврономери та висказала узагальнену думку і якщо вона відрізняється від Вашої, це не означає що в людей можна плюватись, навіть через монітор. Після того, як знайомий купив авто на польській за 11 тис, слова бляхи та корчі автоматично випали із мого словникового запасу )).
Ачьнісь, Марина! до Марина Показати IP 10 Вересня 2017 06:34
Мажоры, к твоему сведению, на смартах не ездят, все, что ниже 100 тыс.$ (напишу специально для тебя "тыс.", а то ты можешь недопонять) не их уровень )) На смартах, как оказалось, ездят наркоманы ну и те, кто не умеет, но хочется
Юрій до Ачьнісь, Марина! Показати IP 10 Вересня 2017 21:30
Мабуть Вас в житті оточували самі дурепи, раз у вас таке відношення до особи жіночої статі )) Маєте вузький кругозір , моя знайома купила смарт щоб можна було комфортно їздити та паркуватись у місті, хоча сімя має дві німецьких іномарки. Я про те, що як на бляхах - то нищеброд і хитрожопий, а як на наших номерах то не справився з керуванням , засліпила зустрічна, автодор винний чи тому подібне.
Марина до Ачьнісь, Марина! Показати IP 11 Вересня 2017 09:55
Пишу специально для тебя на русском, боюсь, украинский тебе до конца не усилить )) Понимаю, тебе очень хочется меня обидеть.Но согласно расчета по средне-статистическому человеку я немного больше и себе цену знаю. Кроме того, у меня было семь разных авто от FAW-а до AUDI А6, сын мой два раза поменял авто, поэтому я хорошо разбираюсь в ценах и как человек с высшим экономическим образованием, хорошо знаю числа)). Заберут у меня легковушку на литовских, я пересяду в свой Peugeot Boxer на украинских. Есть в меня друг, который с помощью неравнодушных купил себе автомобиль на польских номерах, такой, чтобы можно было коляску с ребенком-инвалидом завезти. Государство отмыло руки от таких деток вообще, даже на лекарства не финансируют. Успешный человек был, а сейчас все доходы идут на реабилитацию дочери.Покупка автомобиля существенно облегчила их жизнь, особенно жене, ребенку 16 лет и таскать на руках для нее невозможно стало. И даже один такой случай в моем понимании перекрывает все недостатки "евроблях". Но не знаю, кому я это пишу...
До Марина Показати IP 9 Вересня 2017 22:15
Був би на бляхах-то просто втік.
Джек до До Марина Показати IP 9 Вересня 2017 22:37
Сьогодні біля старого ринку на бляхах виїхав на зустрічну і збив дівчину..прямо на очах.дивно шо в новинах нічого немає.МОЖЕ МАЖОР зазаз
Я до Джек Показати IP 10 Вересня 2017 09:46
Написали,шукають свідків...відгукнись,якщо бачив
Марина до Джек Показати IP 10 Вересня 2017 20:38
Це та роззява , що переходила дорогу в 20 м від зебри , створила аварійні умови та підставила водія ? Розказували.
Джек до Марина Показати IP 11 Вересня 2017 19:41
Да,та роззява перед якою зупинилась машина її пропустити,а таке як ти,на литовськіх рішило через сплошну обігнати
Марина до Джек Показати IP 13 Вересня 2017 15:57
Жду що в слідуючому коментарі ти напишеш що то саме я її збила )) Розсуди, Боже, нас по справедливості. Я завжди так кажу, коли не хочу переходити на особистості. Немає аргументів - не хами , тим більше до жінки
Марина до До Марина Показати IP 10 Вересня 2017 22:02
Як цей чувак що у Ківерцях на АС 3@-49 ? https://www.volynnews.com/news/extreme/u-kivertsiakh-avto-zneslo-parkan-miskrady-vodiy-vtik/ )))
Ja Показати IP 10 Вересня 2017 10:46
Цiкаво,чи була дитина в автокрiслi?
З Головою! Показати IP 10 Вересня 2017 20:50
коментар було видалено
думай Показати IP 10 Вересня 2017 22:10
"адже ДТП з потерпілими" Це фото з відкритим капотом показує які серйозні пошкодження отримав Нісан? Потерпілі при такому зіткненні можуть бути діти але....(але журналісти за гроші і вирок винесуть) ..не з переломами і рваними ранами... Просто питання: немовля - як постраждало воно? Може через нехтування правил безпеки експлуатації автокрісел? Може батьки не пристебнула дитину, розумієте... Але наші лікарі за сотку зелених встановлять потрібний діагноз ... Вина наркоші очевидна та... Бажання журнолюх стати на чиюсь одну сторону очевидна!!!
прохожий Показати IP 10 Вересня 2017 22:59
бо пристебувати дитину в кріслі треба всі возять малих дітей на передньому сидінні не пристебнутими

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus