USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ДТП у Світязі: мотоцикл зіткнувся з вантажівкою, є потерпілі

28 Липня 2017 17:21
У селі Світязь на вулиці Жовтневій вчора, 27 липня о 13:00 год. сталася ДТП, є двоє потерпілих.

Про це повідомляють у Шацькому відділенні поліції, пише Район.Шацьк.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події було встановлено, що 29-річний житель смт. Шацьк, керуючи мотоциклом «Вайпер 125», який не зареєстрований у встановленому порядку, здійснюючи обгін автомобіля, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся із зустрічним автомобілем марки «ГАЗ53-14», за кермом якого перебував житель с.Пульмо.

В результаті ДТП автомобіль та мотоцикл зазнали механічних пошкоджень. Водій мотоцикла внаслідок ДТП отримав численні тілесні ушкодження (політравма, відкритий осколковий перелом лівого коліна, гомілки, обширна забійна гематома лівого стегна, зсадини лівого передпліччя, лівої кисті, закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку.

Пасажир мотоцикла, житель селища Шацьк, 1966 року народження, також отримав численні тілесні ушкодження: відкритий перелом дистальної третини лівої малогомілкової кістки, забійно-рвана рана нижньої третини лівої гомілки з розривом кровоносного м'яза, забійно рвані рани лівої стопи та другого, третього пальця лівої стопи, травматична ампутація одної другої ніхтьової фаланги, другого пальця лівої стопи.

За попередніми даними, водій та пасажир мотоцикла перебували в стані алкогольного сп’яніння. Обох госпіталізували в Любомльську центральну районну лікарню.

Транспортні засоби перебувають на штраф-майданчику Шацького відділення поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus