USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ДТП на Волині – мікроавтобус переїхав жінку просто на пішохідному переході. ФОТО

11 Серпня 2009 19:26
Сьогодні, 11 серпня, у волинському місті Ковель сталося ДТП на вулиці Володимирській – просто на пішохідному переході мікроавтобус збив жінку. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Випадок доволі страшний, оскільки постраждалу мікроавтобус переїхав у прямому розумінні слова, - стверджує «Альтернатива».
Післяобідньої пори на вулиці Володимирській у Ковелі жінка переходила дорогу на пішохідному переході. Її пропускав легковий автомобіль, але в цей час на центральну частину дороги виїхав мікроавтобус, водій котрого і збив потерпілу. 
Зі слів очевидців, мікроавтобус у прямому сенсі просто переїхав жінку та зупинився за кілька метрів. Відразу на місце ДТП позбігалися люди, які і викликали швидку допомогу та міліцію.
Місце пригоди тривалий час було оточене працівниками ДАІ, котрі з’ясовували обставини ДТП. Ще години зо дві після дорожньо-транспортної пригоди рух вулицею Володимирською був значно ускладнений. Потерпілу наразі шпиталізовано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
водій Показати IP 12 Серпня 2009 09:20
Купило сволота права за сало,тому у ДАИшників такі морди товсті та животи величезні,ВСІХ ВОДІЇВ МАРШРУТОК,МІКРОАВТОБУСІВ ПРИМУСИТИ ЗДАВАТИ ЕКЗАМЕНИ ПДРуху РАЗ НА РІК
Анонімс Показати IP 12 Серпня 2009 13:57
to водій: якщо ті будуть здавати раз у рік екзамени на ПДР, то у ДАЙшників будуть ще товстіші морди та животи )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus