USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

ДТП у Луцьку: автомобіль перекинуло на велосипедиста

8 Травня 2013 12:48
Через зіткнення двох автівок, одну з них відкинуло на велосипедиста, який рухався поруч. Постраждалий - в реанімації, - про це йдеться на СЗГ УМВС в області.

О 22 годині 50 хвилин із Луцького МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення про ДТП у Луцьку.

Так, водій, керуючи автомобілем Nissan, не надав переваги в русі автомобілю Opel, що рухався в зустрічному напрямку.

У результаті відбулося зіткнення, під час якого автомобіль Nissan відкинуло на 67-річного велосипедиста, який рухався по вулиці в напрямку проспекту Соборності. Після надання необхідної медичної допомоги постраждалого госпіталізували у відділення реанімації.

Окрім того, приблизно о 20 годині 30 хвилин 47-річний водій автомобіля ВАЗ-2101, рухаючись у селі Ломачанка Ковельського району, допустив наїзд на пішохода – 19-річну мешканку Володимира-Волинського, яка переходила проїзну частину дороги в напрямку руху автомобіля. Унаслідок ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження та госпіталізована до лікувального закладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus