USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Два волинські підприємства махлювали у торгах

22 Травня 2013 16:09
60 тисяч гривень штрафу заплатять два волинські підприємства, які спотворювали результати торгів.
Про це повідомили у прес-службі Волинського обласного територіального відділення АМКУ.

Волинське обласне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало суб’єкт господарювання у складі ТОВ «Укрпостач-Нафтотрейд» та ТОВ «Ойл Карт Центр» за спотворення результатів торгів (тендерів).

Як встановило Відділення, суб’єкти господарювання ТОВ «Укрпостач-Нафтотрейд» та ТОВ «Ойл Карт Центр», узгодивши свою поведінку під час участі у відкритих торгах на закупівлю продуктів нафтопереробки рідких (бензинів моторних в асортименті та дизпалива) для потреб Рівненської, Хмельницької та Запорізької АЕС, що проводилися Державним підприємством «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом», в результаті чого було усунуто конкуренцію між ними, вчинили порушення законодавства про захист економічної конкуренції, у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів тендерів.

Адмінколегія відділення визначила суму штрафу - 40 тисяч гривень для ТОВ «Укрпостач-Нафтотрейд» та 20 тисяч гривень для ТОВ «Ойл Карт Центр».

Учасники змови сплатили штраф у держаний бюджет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus