USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Дворічна дівчинка залишилася за замкненими дверима квартири наодинці з собакою

10 Листопада 2009 12:02
Батьки дівчинки відлучилися з квартири на кілька хвилин. За той час вхідні двері замкнулися, дитина залишилася у квартирі наодинці з бійцівським псом. Про це 10 листопада повідомляють «Волинські новини».
Як повідомили в центрі пропаганди ГУ МНС у Волинській області, увечері 9-го листопада у Ковелі у квартирі на дев’ятому поверсі за зачиненими дверима опинилася дитина. Батьки на декілька хвилин відлучилися, а повернувшись, з’ясували, що до помешкання неможливо потрапити. Дворічна дівчинка, яка зосталася у квартирі разом із бійцівським собакою, не змогла на прохання батьків відчинити вхідні металеві двері.
Схвильоване подружжя викликало рятувальників. За кілька хвилин на місце події прибули бійці МНС.
«Ми планували увійти в квартиру через вікно за допомогою автодрабини, – повідомив начальник варти СДПЧ-4 міста Ковеля Дмитро Милостивий, – проте господарі запевнили, що собака при зустрічі з чужими поводитиметься агресивно і навряд чи впустить до помешкання рятувальників».
За допомогою бензоріза працівники служби «101» розрізали замок і звільнили вхід до квартири.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Николай Показати IP 10 Листопада 2009 12:16
не понимаю логики таких родителей, имея двухлетнего ребёнка, держать, да ещё и в квартире собаку, у которой на генетическом уровне заложена активная агресивность - это по карйней мере идиотизм. Им пёс дороже дочки?
Roma Показати IP 10 Листопада 2009 13:17
Тим більшен бійцівський собака без намордника і 2 річна дитина у зачиненій квартирі...Добре що добре закінчується...
Таня Показати IP 10 Листопада 2009 14:36
І про що ті батьки думали коли дитину саму залишали??? А потім лікті кусають...
Куратор Показати IP 10 Листопада 2009 15:40
А мене цікавить куди можна було відлучитись на "декілька хвилин" ОБОМ батькам та ще й без ключів? Це або дуууже важлива справа, або вони зовсім не переживають за свою дитину. Або дуже впевнені у власному собаці і його любові до маленької господині.
Юка Показати IP 10 Листопада 2009 18:23
у моїх знайомих теж був боксер і жили вони довго і щасливо 5 років, а потім пес раптом преревнував господаря до його 10-річного сина і... останній місяць на лікарняному ліжку відлежувався :( домашні звірі - не іграшка, особливо ретельно їх слід підбирати, коли у сім"ї є діти!
seal Показати IP 10 Листопада 2009 21:58
Ну що тут скажеш. В США, наприклад, дітей до 14 років взагалі заборонено залишати без нагляду. І за цим слідкують, і навіть можуть за такі проступки позбавити батьківства. А тут дворічна дитина та щей з бійцівським псом! Повна безвідповідальність з боку батьків. Добре, що хоч кінець цієї історії щасливий.
alex Показати IP 10 Листопада 2009 23:42
Собака - друг людини, але бувають виключення. А тут ще маленька дитина. Я проти утримання бійцівських порід собак в багатоповерхівках. Це знущання над твариною і сусідами.
Дмитро Тимощук Показати IP 16 Листопада 2009 11:17
новини в цьому не бачу. радше цікава історія. якщо собака живе в квартирі і до того нічого не сталось то і статись не могло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus