USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Святославу Кравчуку подякували за роботу

29 Квітня 2015 09:30
Працювати не на вибори, а на громаду закликав депутатів міськради колишній перший заступник міського голови Святослав Кравчук.

Почесну грамоту міськради вручили екс-першому заступнику Луцького міського голови перед початком 73-ї сесії міськради 29 квітня.

Подякував йому за роботу на посаді першого заступника міського голови від імені депутатів Луцький міський голова Микола Романюк.

Своєю чергою, Святослав Кравчук зазначив, що луцька міська громада може пишатися депутатським корпусом, представленим у цій залі. Він визнав, що були проблемні питання і депутати не завжди знаходили точки дотику з чиновниками, проте у підсумку вони знаходили варіант найбільш привабливий для громади.

Він зазначив, що хотів би, щоб депутатський корпус працював не на вибори, а на громаду, а Луцьк став одним з найкращих міст України. Насамкінець, він побажав присутнім миру та спокою, а всі зусилля депутатів були спрямовані на те, щоб лучани пишалися тим, що живуть в Україні.

Нагадаємо, Святослав Кравчук у коментарі кореспонденту Інформаційного агентства Волинські Новини розповів: державній службі він віддав 20 років свого життя. З міської ради йде у зв’язку з вступом у дію Закону України Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пенсійного забезпечення (№2212), щодо працюючих пенсіонерів.

«Я вважаю, що це правильно для чиновників. Він неправильний для людей, які отримують маленьку пенсію. Бо вираховувати 15% з пенсії 1400 – неправильно. Якщо, приміром, хоча б – 3,5 тисячі, то так. Нічого страшного не станеться. Хай приходять молоді. А пенсіонери мають обирати отримувати пенсію чи зарплату», - пояснив він.

Наразі, на посаду першого заступника міського голови пропонують нинішнього його заступника - Тараса Яковлева. Так, депутати міської ради, члени бюджетної комісії, одноголосно рекомендували його кандидатуру на заміщення вакантної посади.

Натомість, напередодні, постійна комісія Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту не підтримала внесену Луцьким міським головою Миколою Романюком кандидатуру Тараса Яковлева на посаду першого заступника міського голови. Двоє депутатів проголосували «за», а двоє – утрималися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Інсайдер Показати IP 29 Квітня 2015 11:58
"20 років стажу корупціонера, брав по тихому, але значні суми в "зелених" за прихватизацію комунального майна - маганзини, ресторани, їдальні , за безцінь (і за величезні відкати) порозпродував дитячі садочки". Це якраз із тієї когорти діячів, які за 23 роки керування довели державу до останнього місця в Європі по всім показникам якості життя

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus