USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Двоє волинян «заблукали» у прикордонних кущах

31 Березня 2014 13:29
Прикордонники відділу «Грабове» Луцького загону запобігли спробі незаконного переміщення сигарет до Польщі, повідомили у прес-службі Держприкордонників.

Відпрацьовуючи наявну інформацію про можливу протиправну діяльність на одній з ділянок кордону, близько 2-ї години ночі прикордонний патруль виявив на контрольно-слідовій смузі відбитки слідів 3-4 осіб, які намагались рухатись по слідах один одного.

Вже невдовзі неподалік група реагування затримала двох невідомих, які поспіхом повертались від кордону в бік населеного пункту. 30 та 23-річні жителі Любомля та села Рівне Любомльського району свою причетність до будь-якої протиправної діяльності заперечили, мовляв, заблукали.

Але знайдені за 10 хвилин на березі Західного Бугу 14 ящиків сигарет білоруського виробництва без акцизних марок вказували на інше. Крім цього службовий собака допоміг знайти 25 та 19-річних жителів села Бережці Любомльського району. Молоді чоловіки сховалися серед кущів поблизу. Однак чотирилапий «витягнув» їх зі сховку. З їх слів стало відомо, що вони нібито також заблукали та вирішили чекати ранку, щоб вийти на дорогу додому.

Наразі встановлюються всі обставини правопорушення та коло причетних осіб для прийняття відповідного правового рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 31 Березня 2014 14:47
легкого хліба захотілось? штраф ! шоб відробили тільки через рік чесної праці! І взагалі позабирати хай позабирають в половини Любомля карту малого прикордонного руху, а то робити вони не хочуть тільки цигари возять на Польщу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus