USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Прикордонники затримали волинян, які везли до польського кордону трактором контрабандні цигарки

17 Липня 2023 14:58
Днями, реалізовуючи оперативну інформацію щодо можливої протиправної діяльності, прикордонний патруль за 20 метрів до держкордону помітив двох чоловіків.

Під час перевірки наряд встановив, що законних підстав перебувати в цій місцевості громадяни не мали. Згодом в поле зору прикордонників потрапив трактор, водій якого, побачивши правоохоронців, здійснив розворот та поїхав у протилежному від кордону напрямку. Про це повідомила пресслужба Волинського прикордонного загону.

Невдовзі в результаті пошукових заходів прикордонники зупинили транспортний засіб, яким керував 51-річний житель Любомльщини. Провівши ретельний огляд трактора, військовослужбовці виявили в причепі подвійне дно. В обладнаній схованці були пакунки з тютюновими виробами. Загалом звідти дістали понад п’ять тисяч пачок цигарок різних торговельних марок, які, ймовірно, були підготовлені для незаконного переправлення до Польщі.
Чоловіків прикордонники доправили до підрозділу для з'ясування обставин правопорушення та складання адміндокументів.

Про виявлення у діях тракториста ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.204 КК України, охоронці кордону поінформували співробітників Нацполіції.Тютюнові вироби та транспортний засіб правоохоронці вилучили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
А тепер Показати IP 17 Липня 2023 16:11
Хитросраким полішукам повістки в зуби. Щоб не були хитросраким.
Фіма до А тепер Показати IP 17 Липня 2023 17:20
Ага,хто возами та рюкзаками,то повістки, а хто фурами та вагонами-то в батальйон Монако.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus