USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Двоє волинян попали в лікарню з обмороженням

25 Лютого 2011 09:53
До Турійської центральної районної лікарні, що на Волині, 24 лютого потрапив чоловік, у якого були обморожені пальці обох ніг.
Постраждалий – мешканець села Відути. Лікарі встановили діагноз: обмороження І-ІІ ступеня пальців обох ніг, – повідомили в центрі пропаганди УМНС України у Волинській області.
Цього ж дня в Маневицьку лікарню з таким же діагнозом госпіталізували 41-річного громадянина без постійного місця проживання.
Після надання лікарської допомоги стан обох потерпілих стабілізувався.
Щоб запобігти подібним випадкам, рятувальники радять у холодну пору року одягати тепле, але не тісне взуття та одяг, захищати ніс, пальці рук та щоки від морозу.
Людям похилого віку, кажуть фахівці, без нагальної потреби краще не виходити на вулицю взагалі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ОНЛАЙН Показати IP 25 Лютого 2011 11:48
певно останнє речення повинно бути не таким...???
Напівграмотний селянин Показати IP 25 Лютого 2011 14:33
Попасти можна пальцем в дупу, а в лікарню - потрапити.
Нестерова Ірина Показати IP 25 Лютого 2011 16:08
Немає анінайменшої різниці в цьому контексті між значенням цих слів Своїми правилами "напівграмотними" і вами придуманими користуйтеся самі. Хоча, не сумніваюся, ви й самі вживаєте слово "попасти". І далеко не тільки в тому значенні, про яке пишете.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus