USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Дядька вбив п’яний племінник

14 Грудня 2010 08:09
У Ковелі днями племінник з товаришем побив до смерті свого дядька

Про це 13 грудня розповіла Юлія Локотько із ВГЗ УМВС України у Волинській області.

До Ковельського МВ УМВС України у Волинській області звернулась місцева жителька. Вона розповіла, що у сусідній квартирі знаходиться тіло побитого чоловіка.

Жінка стверджувала, що тіло її сусіда виявив племінник Олександр М. і після цього сказав їй, щоб вона подзвонила на «102».

На трупі виявили численні синці, , а судово-медична експертиза встановила, що 44-річний Василь Л. помер від тілесних ушкоджень, які були несумісні з життям.

При проведені оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що племінник зі своїм товаришем часто заходив у гості до померлого дядька, і вони влаштовували свято «душі».

Під час розмови з родичем померлого у працівників міліції виникли сумніви щодо правдивості його свідчень. Як виявилось, не дарма.

Зі слів правоохоронців, померлий Василь Л. жив сам. Чоловік ніде не працював та постійно був удома. Завжди ходив по сусідах – просив поїсти та випити горілки.

За своїм характером Василь нікому ні в чому не міг відмовити. Та цим часто користувались. Полюбляв до нього завітати і племінник зі своїм другом – теж випити, оскільки більше не було де.

Крім цього, молодики примушували Василя йти просити по сусідах горілки, і якщо він відмовлявся, били його.

У цей вечір історія повторилась. Племінник Олександр М. з другом Юрієм Д. прийшли до Василя та добряче випили. Зав’язалась суперечка, і родич добряче побив дядька – як виявилось, востаннє.

Обоє вбивць затримані та перебувають у ізоляторі тимчасового тримання Ковельського МВ УМВС України у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus