USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Директор мав гроші, а зарплату не платив, - прокуратура

16 Серпня 2011 16:38
Прокуратура міста Луцька завершила розслідування кримінальної справи, порушеної відносно директора ТзоВ «Каскад-транспорт» ЛТД та ТзОВ «Каскад-продакшн» ЛТД.

Про це 16 серпня повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.

Як розповів прокурор міста Луцька Сергій Данілін, загальна заборгованість з виплати заробітної плати у цих двох товариствах становила 2,6 мільйона гривень. Крім того, підприємець допустив заборгованість зі сплати пенсійних внесків майже на один мільйон гривень.

Працівники прокуратури міста Луцька,провівши перевірку за фактом невиплати заробітної плати, встановили, що за період з листопада 2010 року по лютий 2011 року на розрахункові рахунки одного з товариств – ТзоВ «Каскад-транспорт» ЛТД надійшло 27 мільйонів, 675 тисяч 172 гривні.

З цієї суми на оплату праці директором було спрямовано лише 333 тисячі 925 гривень, або 1,2 % від загальної суми заборгованості.

Всі інші кошти використані на інші видатки – купівлю товарів, повернення боргів, транспортні перевезення, придбання паливно-мастильних матеріалів та запчастин, послуги митниці та інше, чим грубо порушено конституційне право працівників підприємства на своєчасну оплату праці.

Як наголосив Сергій Данілін, нездійснені соціальні виплати державі, які за порушеними кримінальними справами становили майже 3,6 мільйона гривень, погашені.

Кримінальні справи скеровані до суду. Вони були порушені проти директора згаданих підприємств за фактом невиплати заробітної плати за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.175 КК України, а також за фактом умисного ухилення від сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та зловживання службовим становищем за ознаками складу злочинів, передбачених ч.1 ст.212-1, ч.2 ст.364 КК України.

Як відомо, генеральним директором ТзОВ «Каскад продакшн» є Ігор Александров (на фото).

ТзОВ «Каскад продакшн» спеціалізується на виробництві сухих молочних продуктів - казеїну та сухого молока.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Люся Показати IP 16 Серпня 2011 18:00
Александров - сволоч вищої гільдії. Я в нього працювала. Комсомолець ще той, зїв би, те що викладе. Неприємний, високомірний, гоноровий з непідтвердженим гонором. Пастух. Як люди терплять таку сволоту!
Перехожий Показати IP 16 Серпня 2011 20:20
Комусь не догодив. А боргу в зарплаті нема,де-факто! А де-юре -комсомол навчив всіх бізнесменів так працювати! БіБіпко заступиться!
ЗМІ (серйозно займався психологією). Показати IP 16 Серпня 2011 22:24
Куточки рота вниз - тип людини, яка в юності виношувала великі плани, згодом з причини своєї нікчемності вона втрачала вже завойовані позиції, одну ілюзію зі іншою. Пережила період фрустації і розпаду, помічаючи, що більшість її мрій і надій втрачені. Це поступово отруювало її життя. Незадоволені, нещасні люди, які в усьому шукають негативу. Люди з таким ротом не можуть сміятись. Якщо при посмішці губи розтягуються в довжину, то уявіть собі, як опущений рот може розтягнутись в довжину? Хіба що двома пальцями розтягувати? Якщо ж розтягнеться, то буде нагадувати Гуінплена зі спотвореним обличчям з роману "Человек, который смеется" Віктора Гюго. На Заході таких категорично не беруть на роботу в сферу обслуговування (відсутня посмішка!!!), хіба що прибиральником на АЗС без права спілкування з людьми. Ну, а цей, маючи гроші, не платить зарплати. На що надіявся Александров? Що люди простять йому? Звідки така жорстокість? Прошу блогерів розповісти про аналоги, поділитись думками. До речі, людина, абсолютно недоступна для преси.
Л А Д О М И Р Показати IP 17 Серпня 2011 00:12
Ну і РЯХА!!!
АНОНІМ Показати IP 17 Серпня 2011 21:35
Ти люся від природи "недоразвита", чи може щось не хватає по життю. Людину добре знати треба, щоб щось таке писати.Ти в нього не працювала, а ШАРИЛАСЬ, ось і висновок зроби для себе.А що стосується з/п- проблема була, але повірте не по вині Александрова- Країна в нас така. Александров- Людина на всі 100%,яка добилася всього сама,кожному б так. Р.с. Оточення гнилувате.
Принципова Показати IP 20 Серпня 2011 16:52
Кожна наука може мати помилкові судження. Так і по фотографіі, до речі не самій вдалій, не можна судити про людину. Згідна з Анонімом, Александров -людина, а для преси недоступний - бо занадто скромний І не випячуе своі досягнення , як деякі брехуни- депутати. Зроблять на копійку - розсвистять на всіх і вся. А фірма до кризи була одніею з найсильніших у своій галузі в Украіні. І про людей завжди дбали- були і преміі , і свята і ссуди. А коли настали тяжкі часи - то все забулось. І можна подумати це одна фірма на якій не платили зарплату. Те що оточення гниле - це точно. А те, що краіна таке допускае то це очевидно.
тов "євролакт" Показати IP 22 Січня 2013 12:19
Про яку людяність цієї "ЛЮДИНИ" ми говоримо!Обдурив всіх робітників(близько 60 чоловік)і до теперішнього часу не виплатив заборгованість за виконані роботи (всі робітники працювали по цивільно правовій угоді і це окрема історія) за січень-березень 2012р.Для цієї "фірми" у всі часи була криза-потрібно МЕНШЕ КРАСТИ.Ніяких премій, свят і ссуд ніколи не було. А то що пише ПРИНЦИПОВА- повна несінитниця, вона мабуть приближена до того КОРИТА.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus