USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Директору Луцького хлібокомбінату «світить» 12 років

14 Червня 2010 16:53
Директор Луцького комбінату хлібопродуктів № 2 Михайло Гнасюк, якому інкримінують розкрадання державного зерна, перебуває під вартою.

Про це 14 червня розповів заступник прокурора області Анатолій Хомич на прес-конференції.

Нагадаємо, директора КХП прокуратура підозрює у розкраданні державного майна. На підприємстві було виявлено нестачу зерна з держрезерву на загальну суму близько 35 мільйонів гривень.

Як розповів прокурор, кримінальну справу прокуратура порушила 8 червня. Підставами для такого рішення стали результати дослідчої перевірки, яку спільно проводили державна служба боротьби з економічною злочинністю УМВС та прокуратура.

Утім, недостачу зерна на складах підприємства було виявлено раніше.

«Надійшов акт інвентаризації Контрольно-ревізійного відділу Західного регіону Держматрезерву, у якому йшлося про недостачу зерна держрезерву. Зараз триває розслідування.

9 червня Михайла Гнасюка було затримано. А 11 червня Луцький міськрайонний суд виніс рішення про застосування проти нього запобіжного заходу – утримання під вартою. Перевіряється причетність інших осіб до розкрадання майна. Слідство триватиме два місяці, стільки ж часу підозрюваний перебуватиме під вартою», - розповів Хомич.

За його словами, останні два роки на Волині подібні справи про розкрадання держмайна у обласній прокуратурі не розглядалися.

Проти Михайла Гнасюка порушена кримінальна справа за звинуваченням «привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем». Статтею, за якою розслідується справа, передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від семи до дванадцяти років з позбавленням права займати певні посади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus