USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Електромеханіка залізничної станції впіймали на контрабанді

28 Квітня 2013 10:00
Електромеханіка станції «Київ пасажирський», який попався на контрабанді 2000 пачок цигарок, засудили на Волині.

Нещодавно, приблизно о 2:40 ночі митники на ВМО №1 станції «Ягодин» під час митного огляду та реєстрації пасажирів пасажирського потягу №67 сполученням «Київ-Варшава», який слідував до Республіки Польща, виявили 2000 пачок цигарок загальною вартістю 16200 гривень. Контрабандні сигарети були упаковані в чотири картонні коробки і приховані в електроящиках під вагоном №5, №3, - повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Виявилось, що товар незаконно, з приховуванням від митного контролю, намагався перемістити через митний кордон України електромеханік вагонної дільниці станції «Київ пасажирський».

Таким чином, чоловіка визнали винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 483 МК України (Переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю). Тож на нього наклали шраф - 16200 гривень з конфіскацією в дохід держави цигарок в кількості 2000 пачок, загальною вартістю 16200 гривень.

Однак електромеханік подав апеляцію, мотивуючи її тим, що цигарки йому не належали. Проте судді Апеляційного суду Волинської області лишили постанову Любомльського районного суду без зміни, а апеляційну скаргу контрабандиста - без задоволення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 29 Квітня 2013 07:47
Теж мені новина. За товарну контрабанду не засуджують, а притягують до адмінвідповідальності. Поідьте у четвер до Любомльського райсуду і за день ви зберете там з десяток таких "новин"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus