USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ФК «Волинь» не луцький, а камінь-каширський?

17 Липня 2008 09:58
Відкрите акціонерне товариство «Футбольний клуб «Волинь» зареєстроване у місті Камінь-Каширський. Про це заявив під час прямого ефіру на Волинському телебаченні заступник Луцького міського голови Владислав Стемковський. Керівники ВАТ «ФК «Волинь» інформацію підтвердили. Про це інформує репортер «Волиньких Новин» 16 липня.
 
ВАТ «Футбольний клуб «Волинь» реорганізувався з Товариства з обмеженою відповідальністю «Спортивний клуб «Волинь». Це відкрите товариство, за словами пана Стемковського, вважає себе правонаступником громадської організації «ФК «Волинь-1», з котрою підписувався договір оренди стадіону «Авангард». Заступник міського голови порадив цей випадок, коли комерційна структура утворюється з громадської, «занести в кунсткамеру».
 
Водночас Владислав Стемковський і Максим Гордійчук (начальник юридичного управління Луцькради) розповіли телеглядачам, що ВАТ «ФК «Волинь» зареєстроване у Камені-Каширському. Відповідно, це підприємство не сплачує податків у міський бюджет Луцька, які могли би йти на розвиток місцевого спорту.
 
Голова правління ВАТ «ФК «Волинь» Юрій Пирожко під час прямого телеефіру підтвердив інформацію про те, що кероване ним підприємство перебуває на реєстрації у поліському райцентрі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Баннед Показати IP 3 Лютого 2014 13:25
ВАТ к футбольной команде и детской школе уже лет 5 отношения не имеет... Как собственно лет 5 и Юрий Пирожко к ВАТ отношения не имеет.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus