USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Головлікар «інфекційки» звільнився після ревізії

14 Липня 2011 12:33
Головний лікар Волинської обласної інфекційної лікарні Петро Гагаловський написав заяву з проханням його звільнити після того, як у мед закладі побували ревізори обласного КРУ.

Про це стало відомо 14 липня під час засідання колегії обласної державної адміністрації.

Як повідомив начальник КРУ області Анатолій Омельчук, перевірка інфекційної лікарні показала, що бухгалтери лікарні нараховували собі зайву заробітну плату, приписуючи половину ставки з інших посад – медсестри, слюсаря тощо.

Ревізор додав, що в результаті таких зловживань протягом року працівники завдали фінансових збитків у 116 тисяч гривень.

Голова ОДА Борис Клімчук повідомив, що Гагаловський після виявлених порушень написав заяву про звільнення.

Клімчук додав, що якщо Гагаловський поверне усі гроші, які нарахували собі нечесні бухгалтери, то йому дозволять працювати у лікарні завідувачем відділення.

«Він прекрасний лікар але нікудишній менеджер», - сказав про Гагаловського Клімчук.

Губернатор припустив, що Гагаловський міг і не знати про зловживання в бухгалтерії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
!!! Показати IP 14 Липня 2011 13:09
Хороший чоловік. Жаль...
Евгений Показати IP 14 Липня 2011 14:56
Подставили... Думаю, мало будет людей, потирающих руки..
За Лупана Показати IP 14 Липня 2011 15:17
КРУ - це просто політична поліція, завданням якої є дискредитація посадових осіб. Пригадайте як цей блюдолиз Омелько - щоквартала розказує скільки кримінальних справ відкрито. Хоча це не його повноваження про це говорити. Бо врешті - решт справу закривають, оскільки факти не підтвердились. Брехня, яку крушники наваяють вивітриться і людина виявиться невинуватою. Проте на посаді її нема, а часто втратить і здоровя. Хай здоровя усіх несправедливо оскаржених КРУ буде на їх совісті і на іх крові. Бо в тій установі хороші люди не можуть працювати.
хорвaт до За Лупана Показати IP 15 Липня 2011 09:13
100 процeнтів.КРУ-це законний рекет.
Гоша Показати IP 14 Липня 2011 16:56
Все це дрібниці порівняно з тим, що твориться в місті: розбазарювання комунальної власності, а найгірше - відбирання власності, яка належить людям як спільна сумісна власність.
Олександр Показати IP 14 Липня 2011 17:54
Гарний лікар, але красти - бізнес не дуже успішний. Головним він там давно. Чому тоді порядку немає?
правозахисник Показати IP 14 Липня 2011 19:01
Правда, що Омельчук закриває очі на розкрадання комуналки. Усіх " крутеликів" А.Кривицького, на зразок Ханіної і Передрія покриває : вони за цінами нижчими за залишкову балансову вартість поскуповували підвальні приміщення без згоди на це власників квартир,не платять за утримання будинків і прибудинкових територій - а Омельчук мовчить. Де кримінальна справа по Передрію,Ханіній і ЖКП-3??? А скільки громадян живе в Луцьку без реєстрації і безкоштовно використовують холодну та гарячу водичку, газ.А.Кривицький підрахував і повідомив ЗМІ - таких 15 тисяч. Тобто, 15 тис. громадян, серед них службовці податкової, міліції, міської ради, не платять за спожиту гарячу і холодну воду, газ - і Омельчук мовчить. І це не 116 тис.грн., а мільйони. А як справи з кінотеатром "Промінь", Зелінський 2,4 млн. грн. вніс до бюджету міста??? Чи по -братськи вчинив - частину поклав в кишені Омельчука,Шиби, Юрченка , Решетника - і кримінальної справи до цього часу немає??? Вже і Романюку з Кривицьким перепало - мовчать про цей злочин...
))) Показати IP 14 Липня 2011 21:51
100 % подстава.
smelnyk Показати IP 15 Липня 2011 00:34
Нехай би його посадили на пару років, то може інваліди по зору змогли б нормально діставатися до своєї організації та до реабілітаційного центру. Зрештою як і решта жителів навколишніх приватних будинків, до себе до дому.
:-))) Показати IP 15 Липня 2011 10:27
Де правда? У минулій статті було вказано, що на протязі 3 років було зайво нараховано та виплачено заробітної плати на 109 тисяч гривень. І доречі перш, ніж писати перевіряйте інформацію.
Пацієнтка Показати IP 15 Липня 2011 11:00
Токарчук, Гагаловський... Хто наступний? Ніби у всіх інщих медичних установах України великий фінансовий порядок. Просто потрібно когось посадити на ЦЕ місце. Не зовсім в курсі роботи Гагаловського, а от про Токарчука хочу сказати, що то ЛІКАР, яких в пологовій "галузі" на Волині НЕМАЄ. Нехай Бог дає йому добре здоровя, тоді він ще багато принесе користі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus