USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Грабіжник зарізав двох сестер-бабусь. ОНОВЛЕНО

27 Січня 2010 12:51
Міліція Камінь-Каширського райвідділу офіційно підтвердила про затримання чоловіка-вбивцю, який 26 січня жорстоко зарізав у селі Грудки двох пенсіонерок-сестер, які самотньо мешкали в одній хаті.
Стало відомо, що загинули від ножа 83-річна Євдокія Кузьмич та 76-річна Анастасія Кузьмич.
Як уже повідомляли \"ВН\", убивство трапилося позавчора надвечір. До хати, де разом самотньо жили пенсіонерки, вдерся односелець. Почав бити пенсіонерок, вимагаючи віддати йому гроші.
Імовірно, бабусі чинили опір нападнику. Бо грабіжник оскаженів, схопив ножа і зарізав пенсіонерок із особливою жорстокістю. Кажуть, після вбивства вся хата в калюжах крові, а на тілах загиблих нарахували до сотні порізів.
Коли нападник порішив бабусь, то обікрав оселю та втік із хати. За ніч тіла замерзли в нетопленій кімнаті.
Трупи загиблих бабусь випадково знайшла сусідка, яка після відвідин пошти виріщила провідати пенсіонерок.
За попередньою інформацією, вбивцяплутає покази і поки що не зізнався в злочині. Прокуратура порушила кримінальну справу проти підозрюваного у вбивстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus