USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Грабіжника викопали з-під листя

5 Грудня 2008 10:51
Злочинець, який викрав у лучанки сумочку, намагався сховатися від міліції, замаскувавшись листям. Однак правоохоронці його затримали, - повідомляють «Волинські Новини».
Мешканка Луцька поверталася вечірньої пори з роботи через міст через Стир на вулиці Шевченка. Раптом до неї підбіг чолов’яга і зірвав сумочку. Жертва не розгубилася і стала кликати на допомогу. Міліція спрацювала оперативно, - інформує сайт УМВС України у Волинській області.
Працівник карного розшуку, який брав безпосередню участь у затриманні злочинця, розповів, як все відбувалося: «Коли ми прибули на місце події, то вже знали, кого шукаємо. Декілька міліціонерів стояли на мості та просвічували ліхтарями територію знизу. А я разом зі своїми колегами зробили ланцюжок та поступово наближалися до краю берега. Місцевість тут болотиста та й кущів багато, тому непросто відразу розгледіти у темряві силует людини. Тим паче, що грабіжник замаскувався: приліг на землю та накрив себе листям».
Проте коли міліціонери наблизилися до втікача впритул, він особливого опору не чинив, одразу зізнався у скоєному.
Біографія 33-річного Дмитра багата на кримінальні події. Народився він у Хабаровську, звідки приїхав до України проходити військову службу. Відразу після армії отримав першу судимість.
У 1992 році приїхав до Луцька, де продовжив свою злочинну діяльність. Затриманий розповідає, що місця позбавлення волі у будь-якому випадку залишають по собі слід.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus