USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Як «чистять» автомобілі у Луцьку

22 Липня 2013 18:15
Крадіжок із авто за допомогою електронних сканерів побільшало у Луцьку.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури міста

Лучани частіше звертаються до правоохоронців із заявами та скаргами про крадіжки з їхніх авто особистих речей. Зловмисники беруть все, що видно в автосалоні: ноутбуки, фотоапарати, мобільні телефони, навігатори, документи, гроші. Максимум нечисті на руку викрадали до 135 тисяч гривень.

За словами прокурора прокуратури міста Луцька Володимира Бущака, сучасні злодії освоюють нові методи викрадення майна в громадян, озброюються сучасними приладами для своїх злочинних дій – електронними сканерами. Чим дорожче авто, тим вартісніший сканер, який зчитує частоти дистанційної автомобільної сигналізації.

Спритники «безслідно» за лічені хвилини відкривають двері переважно тих транспортних засобів, де встановлена автосигналізація вартістю близько тисячі гривень і дешевше.

Переважно, зауважують правоохоронці, жертвами злодіїв є власники автівок, які паркуюються біля супермаркетів або в інших багатолюдних громадських місцях. Вибір авто в зловмисників теж ретельний. Усі відомості про такі факти силовики вносять до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкривають кримінальні провадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Автомобіліст Показати IP 23 Липня 2013 09:27
Треба навісні замки на двері вішати. Жоден сканер невізьме.
Всезнайко до Автомобіліст Показати IP 23 Липня 2013 10:28
А лом?
Автомобільст до Всезнайко Показати IP 23 Липня 2013 10:53
Ломоп шумно і переносити тяжко.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus