USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани просять відремонтувати двори та ліквідувати провалля

30 Травня 2017 18:36
Ремонт доріг та дворів, благоустрій та ліквідація провалля у центрі Луцька: понад сто звернень протягом двох тижнів спрямували лучани у міськраду щодо комунальної сфери міста.

Про це йшлося під час оперативної наради у виконувача повноважень Луцького міського голови Ігоря Поліщука 30 травня.

Протягом останніх двох тижнів у групу оперативного реагування «15-80» надійшло 108 звернень щодо житлово-комунальної сфери міста. Про це повідомила директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карпяк.

Серед звернень переважали прохання щодо ремонту прибудинкових територій та доріг. Зокрема, це ремонт проїжджої частини на Набережній, Ковельській та проспекті Перемоги. Просили також здійснити ремонт прибудинкових територій на вулиці Бенделіані, 5, Потебні, 52, проспект Молоді, 19а, заасфальтувати ями на проїжджій частині на вулиці Ковельській, 102, 119, 135, на розі вулиці Чернишевського. Також просили ліквідувати провалля на вулиці Лесі Українки, 35-37 та у сквері між проспектом Президента Грушевського та вулицею Стрілецькою. Здійснити благоустрій просили на вулиці Шота Руставелі, 9, проспекті Соборності, 13, зрізати сухе дерево - на проспекті Відродження, 20 та попідрізати кущі на вулиці 8 березня, 8, покосити траву на вулиці Задворецькій, прибрати проїжджу частину на вулиці Єршова.
Перший заступник міського голови Григорій Недопад зазначив, що найближчим часом провалля на вулиці Лесі Українки буде закрите, адже роботи вже тривають.

Нагадаємо, понад півтисячі звернень лучан стосувалися проблеми нестерпного смороду у місті. Тому міська влада закликає містян повідомляти про випадки несанкціонованих викидів нечистот за винагороду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus