USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як у Нововолинську затримували наркодилерів. ВІДЕО

21 Червня 2013 15:26
Групу наркодилерів затримали у Нововолинську вчора, 20 червня.

Про це пише ПроНовік.

Працівники міліції схопили наркодилерів, які збували наркотики різних видів, на місці події одразу після фіксації факту продажі ними наркотику. Дилерами виявилися жінка 28 років, родом з Іванич, та чоловік 38 років, родом із Сокаля. Останній займався поставкою наркотиків, а жінка реалізовувала їх на території Нововолинська.

«Правоохоронці провели дві оперативні закупівлі у цього наркозбутчика. При останній – на суму 3000 гривень – зловмисників і затримали, – розповідає про хід операції начальник сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Нововолинського УМВС Валентин Семенуха. – У наркодилерів виявили в наявності чотири види наркотичних речовин: амфетаміни, субутекс, маріхуана та макова соломка».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олег Показати IP 21 Червня 2013 21:05
Мабуть табличку ділення забулись, тепер років з 5 будуть по новому вчити!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus