USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На яких дорогах Волині найчастіше гинуть люди. ФОТО

25 Жовтня 2013 11:49
Чотири ділянки концентрації дорожньо-транспортних пригод зареєстрували на території області.

Під час круглого столу, що відбувся 25 жовтня, заступник начальника управління ДАІ УМВС України у Волинській області полковник міліції Михайло Ділай повідомив, що на дорогах загального користування зареєстрували чотири ділянки концентрації ДТП.

Так, впродовж року найбільш аварійно небезпечною була автодорога М-19 Доманове (на Брест) - Ковель - Чернівці - Тереблече (на Бухарест), на якій скоєно 27 ДТП з постраждалими, і в яких загинуло 18 осіб. Саме на цій дорозі трапилася сумнозвісна ДТП, під час якої зіткнулися рейсовий та туристичний автобуси.
На дорозі М-07 Київ - Ковель - Ягодин (на Люблін) – 23 ДТП з постраждалими, загиблих – 6.
На дорозі Н-22 Устилуг - Луцьк – Рівне – 19 ДТП з постраждалими, загинуло 3 осіб.
Дві ДТП з постраждалими та одним загиблим зафіксували на дорозі Н -17 Львів - Радехів – Луцьк.



У Луцьку зареєстрували два місця концентрації ДТП – проспект Соборності (від перехрестя з вулицею Кравчука до будинку №42) та вулиця Ковельська (від перехрестя з вулицею Червоного Хреста до перехрестя з вулицею Глінки).

За станом на 25 жовтня на Волині скоїли 409 дорожньо-транспортних пригод з постраждалимии, що на 8,49% більше, ніж за аналогічний період торік (в минулому році було 377). Цьогоріч на автошляхах Волині вже загинуло 68 людей (в минулому році 84, тобто -19%) та травмувалося 516 осіб (в минулому році 441, тобто +17%).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus