USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Японію знову трясе

20 Березня 2011 12:50
Серія повторних землетрусів магнітудою від 5,0 до 5,5 сталася в неділю на північному сході Японії.

Про це повідомляє "Кореспондент" із посиланням на Геологічну службу США.

П'ять "афтершоків" на острові Хонсю сталися після землетрусу магнітудою 6,1, що стався в префектурі Ібаракі на північний схід від Токіо.

Оперативна інформація про можливі збитки не повідомлялася. Агентство Reuters передавало, що в Токіо під час землетрусу 6,1 "тремтіли" будинки.

Більше 260 повторних землетрусів магнітудою 5,0 і вище були зареєстровані протягом останнього тижня біля східного узбережжя Японії, повідомило в п'ятницю японське агентство Кіодо з посиланням на метеорологічне управління країни.

За даними управління, всього з минулої п'ятниці біля узбережжя країни сталося 262 землетруси. Цей показник став рекордним і у 2,5 рази перевищив частоту афтершоків, зареєстрованих після землетрусу магнітудою 8,2, яке відбулося в 1994 році біля східного узбережжя острова Хоккайдо.

Як зазначає агентство Кіодо, японські метеорологи вважають, що ймовірність повторення поштовхів магнітудою вище п'яти балів за 7-бальною японською шкалою знизився за останні три дні з 40% до 30%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus