USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Іномарка кілька метрів тягнула під собою ДАІшника. ПОДРОБИЦІ.ВІДЕО

5 Листопада 2013 08:41
Nissan наїхав на альтанку, огорожу та збив пішохода
Під колесами автомобіля загинув інспектор місцевого відділу Державної автомобільної інспекції, сталося це на автодорозі Луцьк-Рівне, 3-ого листопада.

Про це повідомив представник Управління Міністерства внутрішніх справ в Рівненській області, пише ICTV.
З його слів, близько 21:30 25-річний інспектор ДАІ переходив неосвітлену ділянку дороги біля автобусної зупинки села Обарів, де він припаркував свій автомобіль.
В цей момент 19-річний водій автомобіля Nissan наїхав на альтанку, огорожу та збив пішохода.
Nissan протягнув його кілька метрів і загальмував у дворі будинку, який належить діду постраждалого. Зазначається, що від отриманих травм співробітник ДАІ загинув на місці. Водночас водій Nissan отримав численні поранення очей і перебуває у міській лікарні.
Також стало відомо, що у відомстві загиблий працював близько місяця. Рівненський райвідділ міліції розпочав розслідування події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Читач Показати IP 5 Листопада 2013 10:12
Це про неухильне дотримання ПДР всіма учасниками дрожнього руху. Навіть даішниками із місячним стажем. Навряд чи в цей день він тверезим йшов до свого припаркованого автомобіля і не мав наміру кудись їхати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus