USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Інсценувавши покупку, зловмисники побили волинянина та забрали авто

28 Квітня 2013 16:10
Продати автівку вирішив мешканець Волині. Подав оголошення в інтернеті, зустрівся із потенційними покупцями, проїхався з ними нібито за грошима, отримав стусанів та лишився без авто. Автоугонщиків, щоправда, затримали у результаті плану «Перехват».

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Так, у неприємну ситуацію потрапив 28-річний мешканець Рожищенського району. У хлопця шахраї відібрали автомобіль. Однак, завдяки злагодженим діям правоохоронців, викрадачів затримали за гарячими слідами.

Транспортний засіб постраждалий вирішив продати, тож розмістив оголошення в Інтернеті. Знайшовши покупця, хлопець приїхав у Луцьк на зустріч.

Оглянувши машину, потенційний покупець сказав, що вона йому подобається, тож він обов’язково її придбає. Однак зауважив, що грошей при собі у нього нема, тож потрібно проїхати до брата, аби взяти необхідну суму.

Коли вони під’їхали до вказаного місця, на водія напали невідомі. Застосувавши газовий балончик, троє зловмисників викинули його з машини, і втекли.

Ошуканий власник звернувся за допомогою до правоохоронців. Як результат – у Горохівському районі автомобіль із викрадачами затримали співробітники Державтоінспекції.

«У справі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування. За вчинене спритники можуть опинитися за ґратами на строк від п’яти до десяти років. До слова, один із них уже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок», - розповів заступник начальника слідчого управління УМВС України у Волинській області Анатолій Петрушин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus